Dutch Health Week 2023

Vanaf 12 juni 2023 organiseert Dutch Health Hub een week lang Dutch Health Week in Utrecht. Dé plek waar 15.000 professionals uit de zorg en life sciences samenkomen. Tijdens 20 uiteenlopende events staan toegankelijke zorg en gezondheid voor iedereen centraal.

EVENTS TIJDENS DUTCH HEALTH WEEK 2023

Partners van Dutch Health Week

Op zoek naar een hotel dichtbij het event?

Wil je een hotel boeken voor jouw verblijf in Utrecht?
Bekijk onze hotelplattegrond op Moonback, de eerlijke boekingssite.

Boek je Jaarbeurs hotel
Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Elke donderdag houden we je op de hoogte met artikelen over diverse thema’s, events en de laatste ontwikkelingen. Meld je nu aan voor jouw wekelijkse portie inspiratie en diepgang en mis niets.

Wil je liever op de hoogte blijven van alleen de events die Dutch Health Hub organiseert? Meld je aan voor de event nieuwsbrief. Eén keer in de twee weken houden we je op de hoogte.

  • Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Dutch Health Hub nieuwsbrief (inclusief advertenties van partners). Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in