Dutch Health Week 2023

Dutch Health Hub organiseert vanaf 12 juni een week lang Dutch Health Week. Hét health event waar professionals uit de zorg en life sciences kennis uitwisselen.

DUTCH HEALTH WEEK

Dutch Health Week heeft een breed scala aan partners. Samen vormen ze vanaf 12 juni 2023 het programma bij Koninklijke Jaarbeurs Utrecht. Alle partners zijn te herkennen aan het beeldmerk van Dutch Health Week.

Het wordt een week vol kennissessies, gastevents, ontmoetingen en inspiratie. Zorg & ICT is slechts één van de events. Kijk hieronder voor het complete overzicht.

 

Stel je een plaats voor waar alle professionals uit zorg en life sciences samen komen. Een plek waar pioniers, denkers en doeners hun kennis en ervaring delen. Waar hoogwaardige innovaties worden gepresenteerd. Waar zorg begint bij gezondheid en waar oplossingen domeinen overstijgen. Waar we ontmoeten, leren, inspireren, uitwisselen, samenwerken en zaken doen. Een plek dus waar gewerkt wordt aan uitmuntende en toegankelijke zorg en gezondheid voor iedereen. En waar iedereen bij kan aansluiten met behoud van eigen identiteit.

Deze plek is er vanaf 12 juni een week lang.

Neem deel aan Dutch Health Week 2023

Wil je jouw merk of bedrijf in de kijker spelen bij duizenden zorgprofessionals in zorg en life sciences?
Neem gerust contact met ons op voor vragen, meer informatie of vrijblijvend advies.

 

Ruud Koolen
Director Dutch Health Hub
+31(0)6 – 55000751
ruud.koolen@jaarbeurs.nl

EVENTS TIJDENS DUTCH HEALTH WEEK

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Elke donderdag houden we je op de hoogte met artikelen over diverse thema’s, events en de laatste ontwikkelingen. Meld je nu aan voor jouw wekelijkse portie inspiratie en diepgang en mis niets.

Wil je liever op de hoogte blijven van alleen de events die Dutch Health Hub organiseert? Meld je aan voor de event nieuwsbrief. Eén keer in de twee weken houden we je op de hoogte.

  • Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Dutch Health Hub nieuwsbrief (inclusief advertenties van partners). Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in