Zorginnovatie: zo haal je geld op bij investeringsfondsen

Lang niet alle veelbelovende zorginnovaties komen voorbij de tekentafel of de pilotfase. Hoe haal je financiering op bij investeringsfondsen zodat je product ook echt gebruikt wordt? En waarom kiezen investeringsfondsen wel voor voor het ene concept of product en negeren ze het andere? 

Ticketprijs: 99 euro. Kom van 09.30 tot 14.00 uur naar het symposium tijdens Dutch Health Week en bezoek vervolgens gratis Zorg & ICT, het grootste health tech event voor zorgprofessionals.

 • Programma
  09.30 - 10.00
  Inloop

  10.00 - 10.45
  Douwe Jippes
  Samenwerken met investeringsfondsen

  Douwe Jippes

  10.45 - 11.00
  Volgt
  De rol van het Kenniscentrum Digitale Zorg

  Zorgverzekeraars werken in het Kenniscentrum Digitale Zorg samen om de validatie van kansrijke digitale innovaties te faciliteren en de implementatie te versnellen. Hoe helpen ze je als innovator verder?

  Volgt

  11.30 - 12.15
  Piet-Hein van Dam, Clear.bio
  Samenwerken met investeringsfondsen: tips en tricks

  Een ervaren ondernemer aan het woord.

  Piet-Hein van Dam, Clear.bio

  12.15 - 12.30
  Korte lunchbreak

  13.15 - 13.45
  Liduina Hammer, InnovationQuarter
  De rol van de Regionale Ontwikkelings Maatschappij

  Wat kan een ROM voor je doen? En hoe kom je succesvol binnen?

  Liduina Hammer, InnovationQuarter

  13.15 - 13.45
  Paneldiscussie

  14.00
  Afsluiting

  Breng na afloop van het symposium gratis een bezoek aan Zorg & ICT.

 • Sprekers
  Douwe Jippes

  Co-founder en managing partner bij Healthy.Capital

  Liduina Hammer

  Verantwoordelijk voor alle investeringsactiviteiten binnen InnovationQuarter. Hieronder vallen de fondsen UNIIQ, ENERGIIQ en IQCapital. Daarvoor werkte Liduina ruim vijf jaar in de venturecapital-hoek bij Inkef Capital, het investeringsfonds waarvan zij aan de wieg stond.

  Piet Hein van Dam

  Directeur Clear.bio. Werkte daarvoor bij Unilever in functional foods en was betrokken bij diverse startup-successen als data-ondernemer.

  Lees het interview
 • Meer informatie

  Kom voor de antwoorden op deze vragen op 13 juni naar het symposium ‘Zorginnovatie financieren met investeringsfondsen’. Leer van investeerders en ondernemers die al funding hebben opgehaald om een innovatief product op de markt te brengen. Welke stappen wil je zetten als innovator?

  Vroege fase financiering

  Op dit symposium gaan we dieper in op de afwegingen om in een vroege fase financiering bij investeerders op te halen als ondernemer. Hoe kijken zorgprofessionals hier tegen aan? En wat vinden zorgverzekeraars van deze ontwikkeling? Wat levert dat vreemde kapitaal op voor zorginnovatie? Is er een versnelling te zien in het huidige ecosysteem?

  Ticketprijs: 99 euro. Kom van 09.30 tot 14.00 uur naar het symposium tijdens Dutch Health Week en bezoek vervolgens gratis Zorg & ICT, het grootste health tech event voor zorgprofessionals.

 • Praktische informatie

  Het symposium vindt plaats in Jaarbeurs. Bekijk hier meer informatie over de bereikbaarheid van Jaarbeurs Utrecht.

Deel

Gerelateerd

event
Zorg & ICT 2023
Lees meer
event
Vind de weg in subsidie- en fondsenland
Lees meer
event
De lessen van VR-grootvader Thomas Furness
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in