Bezoeker van de dag: Gideon Kreytz

Maaike Zweers Auteur
Lees meer
Volgend artikel: Bezoeker(s) van de Dag: Willemijn Edel en Lonneke Reitsma
Lees meer

Iedere dag verwelkomt het Zorg& event duizenden bezoekers. Inspiratie opdoen, netwerken en rondsnuffelen bij de stands. Dutch Health Hub vraagt bezoekers naar hun ervaring. Vandaag: Gideon Kreytz.

Wie ben je?

“Gideon Kreytz.”

Waar werk je?

“Ik ben verantwoordelijk voor business development bij Health Cloud Initiative en Uw Zorg Online.”

 Wat is je grootste ontdekking tot nu toe? Wat is je opgevallen vandaag?

“Dat is een goede vraag. Ik kom uit de tijd van de internethype, het is daarom interessant om te zien hoe AI als nieuwe hype worden gezien. Veel mensen hebben het erover. Net als bij de internethype kijken we niet wat AI precies is, namelijk Large Language Models (LLM’s). Mensen vergeten na te denken. Ik vind het interessant om de snelheid te zien waarmee zo’n onderwerp geadopteerd kan worden, hoe snel toepassingen eromheen ontstaan. Een leuk voorbeeld van toegepaste LLM’s vind ik Juvoly, dat vandaag hier de Nationale Zorginnovatieprijs heeft gewonnen. Het stelt artsen in staat om van een gesprek een SOEP Verslag te maken. Als je dit doortrekt kan het de efficiency van de administratieve processen in de zorg ten goede komen.”

Wat mis je?

“Je kunt beter zeggen: wat mis je juist niet. Vandaag laten we elkaar zien wat we allemaal digitaal kunnen doen. Extra is dat we juist fysiek bij elkaar komen, even echt in contact met elkaar komen. Daarvoor is dit event bij uitstek geschikt.”

Wat is de leukste gadget die je hebt gescoord?

“Dat zijn de lekkere hapjes op het Zorg & food event, een hal verder.”

Deel

artikel
Zes tips om je innovatievermogen te versterken
Lees meer
artikel
Medicijnverspilling: hergebruik medicijnen komt steeds dichterbij
Lees meer
artikel
Palliatieve zorg verdient groot podium
Lees meer
artikel
Patiëntreis en zorgpad zijn niet hetzelfde
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in