Bezoeker(s) van de Dag: Willemijn Edel en Lonneke Reitsma

Pieter Verbeek Auteur
Lees meer
Volgend artikel: Werkplezier en levensgeluk op de beursvloer Zorg & ict
Lees meer

Iedere dag verwelkomt het Zorg & ict event duizenden bezoekers. Inspiratie opdoen, netwerken en rondsnuffelen bij de stands. Dutch Health Hub vraagt bezoekers naar hun ervaring. Vandaag: Willemijn Edel en Lonneke Reitsma. “Veel mooie ontwikkelingen, maar waar is het overzicht?”

Wie zijn jullie?

Willemijn Edel en Lonneke Reitsma.

Waar werken jullie?

Edel: “Ik werk als huisarts en chief medical information officer (CMIO).” Reitsma: “Ik werk als projectleider bij de regionale samenwerkingsorganisatie RijnmondNet.”

Wat is je grootste ontdekking tot nu toe?

Edel: “Wat ons opvalt op Zorg & ict is hoeveel kleine ICT-ontwikkelingen er zijn, maar ook hoeveel ze elkaar deels overlappen. Ik vond Juvoly een mooi voorbeeld. Dat is echt mooie eerstelijns spraakherkenning.”

Reitsma: “Ik wil graag de eiwitrijke voeding van Meal & Care ter ondersteuning van sneller herstel en ouderen. We hebben vandaag heel veel mooie technologie gezien, die allemaal een stukje van grotere vraagstukken oplost. Ze sluiten mooi op elkaar aan, maar ze overlappen elkaar inderdaad ook deels. Je mist iets wat hoogover aansluit. Dat hebben we vandaag nog niet gevonden.”

Wat mis je?

Reitsma: “Wat ik verder vandaag miste op het event is een goede plattegrond. Ik wist niet goed hoe de routes zijn bepaald, wat waar geclusterd is.”

Wat is de leukste gadget die je hebt gescoord?

Edel: “We hebben zelf geen gadgets meegenomen. Heb jij iets uit te delen?”

Deel

artikel
Zes tips om je innovatievermogen te versterken
Lees meer
artikel
Medicijnverspilling: hergebruik medicijnen komt steeds dichterbij
Lees meer
artikel
Palliatieve zorg verdient groot podium
Lees meer
artikel
Patiëntreis en zorgpad zijn niet hetzelfde
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in