Terugblik op Zorg & ICT

Maaike Zweers Auteur
Lees meer
Volgend artikel: ‘Vroegdiagnostiek kan van darmkanker een zeldzame ziekte maken’
Lees meer

Het waren drie geslaagde dagen met inspirerende sprekers en vele technologische oplossingen en innovaties. We delen graag een paar hoogtepunten met je. 

Zorg & ICT: toer over de beursvloer

Van virtual reality, robotica tot software en medische apparatuur. Op de Zorg & ICT beurs waren volop innovaties te vinden die de gezondheidszorg efficiënter en betaalbaarder maken. Een greep uit het aanbod.
Lees verder >>>

Verpleegkundige Florian van Hunnik zet EPD aan het werk

Verpleegkundigen moeten slimmer gebruik maken van EPD’s. Daarvoor moeten ze wel het nut inzien van het vastleggen van data, aldus Florian van Hunnik tijdens zijn lezing over datagebruik in het ziekenhuis op Zorg & ICT 2022.
Lees verder >>>

VIPP5 helpt ziekenhuizen met gegevens delen

Specialistische zorginstellingen moeten gegevens delen met de patiënt, maar ook met elkaar. Zodat voor de patiënt op het juiste moment op de juiste plek de juiste gegevens beschikbaar zijn. VIPP 5 helpt hierbij.
Lees verder >>>

Sietske Rozie: ‘AI moet geen problemen oplossen die artsen niet hebben’

Ontwikkelaars en artsen moeten eerst samen in kaart brengen welk problemen er spelen. Anders worden er dure innovaties ontwikkeld waar niemand op zit te wachten.
Lees verder >>>

Deel

artikel
Healthplus voorspelt postoperatieve infecties met AI
Lees meer
artikel
Zorgverslimmer geeft AI terug aan professional
Lees meer
artikel
Waarde creëren met data
Lees meer
artikel
‘Design thinking brengt zorginnovatie verder’
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in