Zorg en ICT beurs

Dutch Health Hub Auteur
Lees meer

14 t/m 16 juni 2022

Als we de forse uitdagingen binnen de zorgsector het hoofd willen bieden, moeten we over muren van eigen organisaties heen kijken en de handen ineen slaan. We dienen op zoek te gaan naar nieuwe manieren van samenwerken, ICT-oplossingen en technologische innovaties, zodat we ook toekomstige generaties kwalitatief hoogstaande, toegankelijke en betaalbare zorg kunnen blijven bieden.

De Zorg & ICT beurs richt zich op iedereen in de zorg die op zoek is naar innovatieve tools, ICT-trends en praktijkcases die bijdragen aan de transformatie naar een toekomstbestendige en digitale zorg. Op de beursvloer vind je de laatste ontwikkelingen en innovaties. Daarnaast is er een inhoudelijk programma met keynotes en ronde-tafelgesprekken en kun je deelnemen aan één van de beurstours.

Wil jij je ook laten informeren en inspireren? Zorg dan dat je erbij bent op 14, 15 en 16 juni 2022 en meld je aan voor gratis toegang.

Deel

artikel
Zes tips om je innovatievermogen te versterken
Lees meer
artikel
Medicijnverspilling: hergebruik medicijnen komt steeds dichterbij
Lees meer
artikel
Palliatieve zorg verdient groot podium
Lees meer
artikel
Patiëntreis en zorgpad zijn niet hetzelfde
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in