Basisartsencongres Van Co tot Pro!

Op zaterdag 1 oktober organiseren de LAD en De Jonge Specialist het Basisartsencongres Van Co tot Pro! Dit congres is gericht op startende basisartsen die aan het begin van hun loopbaan voor tal van keuzemomenten staan.

Tijdens het congres helpen de LAD en De Jonge Specialist je antwoord te geven op vragen zoals: Ga je in opleiding? Wil je promoveren? En waar moet je op letten bij het aangaan van je eerste baan? Maar ook andere vragen over je eerste contract, loopbaankeuzes of andere issues kunnen gesteld worden.

Tijdens het congres kun je kiezen uit een breed palet aan workshops en kun je jouw eigen programma samenstellen. Daarnaast is er een informatiemarkt waar organisaties staan die jou kunnen helpen bij de start van je loopbaan.

Ray Klaassens, bekend van het tv-programma Kamp van Koningsbrugge, sluit de dag samen met de aanwezigen op inspirerende wijze af.

Deel

Gerelateerd

event
De Jonge Specialist Congres: professie met passie
Lees meer
event
Jaarcongres Tijd voor Verbinding
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in