De Jonge Specialisten Congres: professie met passie

Het ‘DJS Congres: professie met passie’ is het enige discipline overstijgende congres voor aios, anios en arts-onderzoekers. Het congres wordt georganiseerd door De Jonge Specialist, de LAD, de Federatie Medisch Specialisten en VvAA. Tijdens dit congres kan je allerlei workshops volgen over zaken die je niet leert tijdens de medisch-specialistische vervolgopleiding.

Ook wordt de Opleidingsprijs 2022 uitgereikt aan de beste opleider van Nederland. In de zomer maken we bekend welke drie opleiders door de vakjury zijn genomineerd. Op 1 oktober kun je dan tijdens het DJS Congres jouw stem uitbrengen op één van de genomineerden.

Ray Klaassens, bekend van het tv-programma Kamp van Koningsbrugge, sluit de dag samen met de aanwezigen op inspirerende wijze af. Dit wil je niet missen!

Deelnamekosten

Leden van De Jonge Specialist en de LAD betalen slecht 55 euro voor deze goed verzorgde dag, niet-leden betalen 150 euro.
Ben je geen lid, maar wil je eigenlijk wel lid worden? Bekijk dan eerst onze lidmaatschapsvoordelen en koop het ticket ‘Ik word lid’, zodat je ook slechts 55 euro betaalt en je lidmaatschap geregeld wordt.

Deel

Gerelateerd

artikel
Zes tips om je innovatievermogen te versterken
Lees meer
artikel
Medicijnverspilling: hergebruik medicijnen komt steeds dichterbij
Lees meer
artikel
Palliatieve zorg verdient groot podium
Lees meer
artikel
Patiëntreis en zorgpad zijn niet hetzelfde
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in