De week van Arts en Leefstijl

Leefstijl is niet langer alleen een onderwerp in de spreekkamer, het treft de gehele maatschappij. In ‘De Week van Arts en Leefstijl’ worden de nieuwste wetenschappelijke en praktijkgerichte inzichten rondom leefstijl gedeeld. Hoe beïnvloedt leefstijl de kwaliteit van leven en hoe zorgt leefstijlgeneeskunde voor het terugbrengen van zorgkosten? Welke mogelijkheden zijn er voor preventie en welke kansen biedt leefstijlgeneeskunde in de toekomst?

Gerenommeerde nationale en internationale sprekers gaan in op zorg gerelateerde onderwerpen en belichten de maatschappelijk georiënteerde leefstijlthema’s. En de centrale vraag aan iedere spreker zal steeds zijn: ‘Waar staan we over 10 jaar?’.

Van maandag tot en met donderdag is er iedere avond een online bijeenkomst. De afsluitende bijeenkomst op vrijdag wordt ook in de studio opgenomen. De livestream is ook te volgen op regionale meeting-points.

Deel

Gerelateerd

event
De Week van Arts en Leefstijl 2024
Lees meer
event
Be!eef
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in