Masterclass design thinking 14 juni

Dutch Health Hub organiseert samen met Online Department een derde gratis masterclass over design thinking. Deze masterclass vindt plaats tijdens de Dutch Health Week.

Een beperkt aantal deelnemers leren in één middag hoe ze complexe digitale oplossingen kunnen testen en gebruiksvriendelijke applicaties kunnen realiseren met UX design methodes.

Dinsdag 14 juni staat in het teken van duurzaamheid. Tijdens deze masterclass wordt een casus rondom dit vraagstuk besproken. Tijdens de bespreking van de casus zullen de deelnemers mee helpen in het denk proces.

 • Programma
  13:30 uur
  Inloop en ontvangst

  14:00 uur
  Theorie

  Why, how, what van design thinking. Gebruikersbehoeften in kaart brengen.

  14:30 uur
  Koffiepauze

  14:45 uur
  Toepassen in de praktijk

  Opzetten van het design thinking proces. Onderzoek uitvoeren met zorgprofessionals en patiënten. Workshops met inspirerende case.

  17:00 uur
  Afsluitende discussie inclusief hapje en drankje

 • Voor wie?

  De masterclass is geschikt voor mensen die bezig zijn met strategie en beleid. Denk hierbij aan Projectmanagers, teamleiders of personen die verantwoordelijk zijn voor andere teamleden. Daarnaast is de masterclass geschikt voor mensen die meer klantgericht producten willen ontwikkelen. Je leert dus ook hoe je van strategie tot uitvoering komt.

Deel

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in