Masterclass design thinking 14 juni

Dutch Health Hub organiseert samen met Online Department een derde gratis masterclass over design thinking. Deze masterclass vindt plaats tijdens de Dutch Health Week.

Een beperkt aantal deelnemers leren in één middag hoe ze complexe digitale oplossingen kunnen testen en gebruiksvriendelijke applicaties kunnen realiseren met UX design methodes.

Dinsdag 14 juni staat in het teken van duurzaamheid. Tijdens deze masterclass wordt een casus rondom dit vraagstuk besproken. Tijdens de bespreking van de casus zullen de deelnemers mee helpen in het denk proces.

De masterclass is geschikt voor mensen die bezig zijn met strategie en beleid. Denk hierbij aan Projectmanagers, teamleiders of personen die verantwoordelijk zijn voor andere teamleden. Daarnaast is de masterclass geschikt voor mensen die meer klantgericht producten willen ontwikkelen. Je leert dus ook hoe je van strategie tot uitvoering komt.

 • Programma
  13:30 uur
  Inloop en ontvangst

  14:00 uur
  Theorie

  Why, how, what van design thinking. Gebruikersbehoeften in kaart brengen.

  14:30 uur
  Koffiepauze

  14:45 uur
  Toepassen in de praktijk

  Opzetten van het design thinking proces. Onderzoek uitvoeren met zorgprofessionals en patiënten. Workshops met inspirerende case.

  16:30 uur
  Afsluitende discussie inclusief hapje en drankje

 • Praktische informatie

  De masterclass vindt plaats in Supernova. Het adres van de locatie is: Jaarbeursplein 1 3521AL UTRECHT.

  Kom je met de auto? Je kunt goed parkeren bij de Jaarbeurs. De dichtstbijzijnde parkeerterreinen zijn Jaarbeurs P1 en P3. Deze parkeerterreinen liggen vlakbij de ingang van de hallen. Navigatieadressen: Jaarbeurs P1: Graadt van Roggenweg 400, Utrecht | Jaarbeurs P3: Van Zijstweg 21, Utrecht.

  Kom je met de trein? Loop station Utrecht Centraal uit richting Jaarbeursplein. Volg de borden van Jaarbeurs en Dutch Health Week. De ingang van de hallen ligt op +/- 7 minuten lopen vanaf het station.

Deel

Gerelateerd

artikel
Zes tips om je innovatievermogen te versterken
Lees meer
artikel
Medicijnverspilling: hergebruik medicijnen komt steeds dichterbij
Lees meer
artikel
Palliatieve zorg verdient groot podium
Lees meer
artikel
Patiëntreis en zorgpad zijn niet hetzelfde
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in