Nationaal Autisme Congres

Op vrijdag 15 maart vindt het Nationaal Autisme Congres (NAC) weer plaats, dit keer in Utrecht. Het NAC heeft van oudsher een wetenschappelijke focus. Het dient als bijscholing voor professionals. Ook dit jaar komen er weer vooraanstaande experts op het gebied van autismeonderzoek en -behandeling uit zowel binnen- als buitenland.

Plenaire sprekers zijn dit jaar onder andere professor Liz Pellicao. Zij zal spreken over ‘Autistic flourishing’ (floreren met autisme). Professor Jason Arday gaat het hebben over ‘Autisme, ras en sociale ongelijkheden’. De voertaal bij deze sprekers is Engels.

Daarnaast bieden we een parallel programma met lezingen gebaseerd op ervaringskennis, waaronder presentaties van Irene Nass over ‘Autisme en werken’ en Marije Pietersma over ‘Psychosomatische klachten bij vrouwen met autisme’.

Deel

Gerelateerd

event
De Week van Arts en Leefstijl 2024
Lees meer
event
Be!eef
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in