(Niet) Roken en de Zorg

Een rookvrije zorg in 2030. Dat is de uitdaging die wij met z’n allen hebben. Dit congres inspireert zorgmedewerkers met succesvolle praktijkvoorbeelden. Ze leren wat  ze zelf kunnen doen om de zorg rookvrij te maken. 

Elke bijdrage aan een rookvrije zorg telt. Of je nu verpleegkundige of zorgbestuurder bent, iedereen is welkom bij dit congres. Het dagprogramma stellen deelnemers zelf samen op basis van hun eigen expertise. Zo kunnen ze straks het verschil maken in hun eigen zorgorganisatie.

Het project Rookvrije Zorg

Het congres sluit aan bij het project Rookvrije Zorg. Dat heeft tot doel om de gehele zorg rookvrij te maken. Het is opgericht om de zorginstellingen hierbij te helpen, door het delen van praktische documentatie van zorginstellingen die al goed op weg zijn met rookvrij worden. In de toolkit staan materialen, maar ook filmpjes waarin zorgprofessionals van rookvrije zorginstellingen ervaringen en tips delen. Dat helpt andere zorginstellingen om rookvrij te worden.

Het congres wordt georganiseerd door: Trimbos-instituutRookStopZorgNFUNVZde Nederlandse ggzVKNActiZVGNBVKZ en FLZ.

Deel

Gerelateerd

event
De Week van Arts en Leefstijl 2024
Lees meer
event
Be!eef
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in