Symposium Met spoed beschikbaar

In het kader van de afronding van het programma organiseert Met spoed beschikbaar een afsluitend symposium in de middag van dinsdag 4 juli 2023 bij Jaarbeurs in Utrecht.

Het programma Met spoed beschikbaar is drie jaar geleden gestart. Het doel waas om versnelling aan te brengen in de implementatie van digitale gegevensuitwisseling volgens de richtlijn acute zorg. In het kwaliteitskader spoedzorg, dat door alle betrokken partijen in de acute zorg is ondertekend, is benoemd dat alle zorgverleners in de acute zorg aan deze richtlijn moeten voldoen. De wettelijke implementatiedatum hiervan is 1 augustus 2023. 

Tips en praktijkverhalen

Het symposium geeft de laatste stand van zaken over de implementatie van . Het wordt een middag vol tips en praktijkverhalen over hoe de implementatie van de richtlijn acute zorg kan worden aangepakt.

Ook is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over verdere kansen en uitdagingen rondom gegevensuitwisseling in de acute zorg. Op het symposium wordt ook toegelicht bij welke partij je vanaf dat moment terecht kunt voor ondersteuning bij de implementatie van de richtlijn acute zorg.

Het symposium wordt speciaal georganiseerd voor zorgprofessionals, ICT-leveranciers en alle anderen die geïnteresseerd of actief zijn in gegevensuitwisseling in de acute zorg.

 

Meer over

Databeschikbaarheid ,

Deel

Gerelateerd

event
Zorg & ict 2025
Lees meer
event
Cybersec Netherlands 2024
Lees meer
event
HCI Inspiratie-evenement GGZ
Lees meer
event
Kick-off: meebouwen aan HDAB-NL
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in