Leads

Demand generation

Demand generation

Wil je jouw organisatie online als kennispartner introduceren bij duizenden zorgprofessionals in zorg en life sciences? Benieuwd welke leads Dutch Health Hub – Jaarbeurs voor jouw organisatie kan genereren? Laat je geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Leads via Dutch Health Hub – Jaarbeurs

Koninklijke Jaarbeurs is al een eeuw lang gedreven om professionals met elkaar te verbinden. Fysiek op locatie tijdens een beurs, maar ook via kennisplatformen als Dutch Health Hub. Dit kennisplatform brengt professionals en organisaties uit health en life sciences samen.

Binnen Jaarbeurs wordt flink geïnvesteerd om relaties te onderhouden met behulp van Marketing Automation, een Customer Data Platform en via direct contact. Dit kan voor jou een interessante ingang betekenen.

Hoe worden deze leads gegenereerd?

Sinds kort kunnen organisaties bij Jaarbeurs een Demand Generation traject starten. Jaarbeurs introduceert kennis en expertise van jouw organisatie in haar uitgebreide netwerk van beslissers en medebeslissers. Via online kanalen, e-mail en telefonisch met één-op-één-contact.

Wij leggen de eerste verbinding voor jouw inhoudelijke dialoog waarbij je salesorganisatie wekelijks wordt ondersteund met gevalideerde Marketing Qualified Leads (MQL). De druk op je marketingorganisatie neemt hierdoor af.

 

In drie stappen naar een grotere instroom voor sales

 

Stap 1.

De basis is kennisdeling binnen het netwerk van Koninklijke Jaarbeurs. Via publicatie van een actuele whitepaper waarin de expertise van jouw organisatie wordt beschreven en kennis wordt gedeeld. Op verzoek kan Jaarbeurs die ook ontwikkelen.

Stap 2.

Bij interesse van een professional uit het Jaarbeursnetwerk, deelt Jaarbeurs de paper namens de kennispartner. Voldoet deze professional aan het besproken profiel, dan worden de zorgvuldig gevalideerde zakelijke profielgegevens met je gedeeld. Je betaalt Jaarbeurs voor de daadwerkelijk geleverde leads.

Stap 3.

Jouw marketing- en salesorganisatie ontvangt wekelijks een update tot het vooraf besproken maximum aantal leads. Zij pakken consultatief de dialoog op na getoonde interesse voor de expertise in jouw organisatie.

Vrijblijvend advies?

Wil je jouw organisatie of bedrijf in de kijker spelen bij duizenden zorgprofessionals in zorg life en sciences?
Neem gerust contact met ons op voor vragen, meer informatie of vrijblijvend advies.

Robert Riphagen
Demand Generation Manager
+31 6 27 22 42 27
robert.riphagen@jaarbeurs.nl

Wij helpen je graag

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrieven op basis van jou voorkeuren.
  • Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Dutch Health Hub nieuwsbrief (inclusief advertenties van partners). Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in