DUTCH HEALTH HUB IS DÉ PLEK WAAR PROFESSIONALS EN ORGANISATIES UIT DE ZORG EN LIFE SCIENCES ELKAAR ONTMOETEN

Dutch Health Hub is het contentplatform voor health & life sciences van Jaarbeurs. We willen partijen in de zorg samenbrengen en in beweging zetten. Met als doel betere, betaalbare en duurzame zorg.

Die beweging stimuleren we op zeven thema’s:  vitaliseren, verduurzamen, innoveren, digitaliseren, organiseren, werken en leiden. Dat doen we met relevante content op onze website en congressen, events en masterclasses. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om het gehele jaar gevalideerde Marketing Qualified Leads te genereren.

Dutch Health Hub is mede-organisator van Dutch Health Week, een week waarin diverse events, congressen, masterclasses en de vakevents Zorg & ict, Zorg & facility en Zorg & food plaatsvinden.

Wil je niets missen? Neem dan een gratis abonnement op onze wekelijkse update of event nieuwsbrief. En volg Dutch Health Hub via LinkedIn.

Ons team

Philip van de Poel

Philip van de Poel is sinds 1 april senior redacteur bij de Dutch Health Hub. Al ruim twintig jaar beweegt hij zich als journalist op het terrein van politiek, beleid en management in de zorg. Eerst als redacteur voor Zorgvisie. Vanaf 2009 als medebedenker en senior-redacteur van Skipr. Aan welke titel hij ook bijdraagt, als schrijver/maker is en blijft Van de Poel betrokken, geïnformeerd en onafhankelijk.

Lees meer
Ruud Koolen

Ruud Koolen is Director Dutch Health Hub. Hij is bekend in de gezondheidszorg als hoofdredacteur en later als uitgever van Zorgvisie. Daarnaast bedacht en ontwikkelde hij in 2008 Skipr, het crossmediale communicatieplatform voor beslissers in de zorg. Tevens stond Koolen in 2018 aan de wieg van Qruxx, het kennisplatform voor value based healthcare.

Lees meer
Maaike Zweers

Maaike Zweers is content coördinator van de Dutch Health Hub. Ze was hiervoor de drijvende kracht achter Qruxx, het kennisplatform voor waardegedreven zorg. Van 2008 tot 2018 was ze eindredacteur van Skipr magazine.

Lees meer
Marvin Kalloe

Brand & Content marketeer voor de Dutch Health Hub. 30 jaar. Wonend in Utrecht. Alleen kom je niet ver, samen komen we verder. Klaar om Dutch Health Hub te laten groeien.

Lees meer
Emilie Kars

Emilie Kars heeft een jarenlange ervaring in de uitgeverijbranche. Als accountmanager adviseert zij klanten over de wijze waarop zij online media kunnen inzetten voor het behalen van marketing en sales doelstellingen. Ze denkt graag mee over de uitdagingen waar partners van de Dutch health hub voor staan.

Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in