Over Dutch Health Hub

De Dutch Health Hub is een initiatief van Jaarbeurs. We willen partijen samenbrengen en in beweging zetten. We creëren nieuwe coalities die samenwerken en innoveren. Met als doel betaalbare, betere en duurzamere zorg met meer aandacht voor gezondheid en preventie.

Heb je een vraag of opmerking? Wil je meer weten over de mogelijkheden van De Dutch Health Hub? Neem eenvoudig contact met ons op per e-mail, social media of via het formulier.

Mail: dutchhealthhub@jaarbeurs.nl

 

Ontmoet het team

 

Ruud Koolen

Ruud Koolen is Director Dutch Health Hub. Hij is bekend in de gezondheidszorg als hoofdredacteur en later als uitgever van Zorgvisie. Daarnaast bedacht en ontwikkelde hij in 2008 Skipr, het crossmediale communicatieplatform voor beslissers in de zorg. Tevens stond Koolen in 2018 aan de wieg van Qruxx, het kennisplatform voor value based healthcare.

Lees meer
Philip van de Poel

Philip van de Poel is sinds 1 april redacteur bij de Dutch Health Hub. De afgelopen twintig jaar heeft hij zich als journalist bewogen op het terrein van politiek, beleid en management in de zorg. Eerst als redacteur voor Zorgvisie en vanaf 2009 als medebedenker en senior-redacteur van Skipr.

Lees meer
Maaike Zweers

Maaike Zweers is content coördinator van de Dutch Health Hub. Ze was hiervoor de drijvende kracht achter Qruxx, het kennisplatform voor waardegedreven zorg. Van 2008 tot 2018 was ze eindredacteur van Skipr magazine.

Lees meer
Miranda Coops

Miranda Coops is marketing manager a.i. van de Dutch Health Hub. Ze is een ervaren professional met ruime ervaring in de zorg, tech en events.

Lees meer
Wilma Keil

Wilma Keil is media-adviseur bij de Dutch Health Hub. Ze was hiervoor werkzaam voor Skipr, Zorgvisie en Qruxx. Haar focus lag daar op new business, technologie, innovatie en IT. Daarvoor was ze jaren actief als accountmanager op het snijvlak van IT en Healthcare.

Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in