Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Mail met redactie@dutchhealthhub.nl als je een vraag hebt over de content.

Heb je een vraag over de commerciële mogelijkheden van de Dutch Health Hub? Stuur die naar contentmarketing@dutchhealthhub.nl of bel Ruud Koolen via 06 -55 00 07 51

Over Dutch Health Hub

 • Wat is Dutch Health Hub?
  Dutch Health Hub is het kennisplatform van Jaarbeurs waar professionals en organisaties uit zorg en life sciences elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen, inspiratie en kennis opdoen, leren, samenwerken en zaken doen, zowel live als online. Hier groeit de beweging die duurzame transformatie faciliteert en versnelt.
 • Wat is het doel van Dutch Health Hub?
  Dutch Health Hub wil partijen in de zorg en life sciences samenbrengen en in beweging zetten. Met als doel betaalbare, betere en duurzamere zorg met meer aandacht voor gezondheid en preventie.
 • Wie zitten er achter Dutch Health Hub?
  Director Ruud Koolen, senior content editor Philip van de Poel en content coördinator Maaike Zweers, Alle drie hebben een lange staat van dienst in media, in het bijzonder voor de zorg. Dutch Health Hub is een initiatief van Jaarbeurs.
 • Hoe komen jullie aan content?
  Het content team maakt zelf content en geeft medewerkers opdrachten daartoe. Daarnaast staat de Dutch Health Hub open voor content van derden. Uiteraard moet die aan kwaliteitseisen voldoen. Wil je weten of jouw verhaal, artikel, video of andere content een plaats kan vinden, neem dan contact op via redactie@dutchhealthhub.nl
 • Moet ik betalen voor Dutch Health Hub?
  Je kunt de content lezen zonder te betalen. Het abonnement op e-mailnieuwsbrief is gratis.
 • Waar kan ik aanmelden voor de nieuwsbrief?

Over ons netwerkplatform

 • Hoe wordt er om gegaan met mijn persoonsgegevens?
  Binnen het online matchmaking platform heb je een eigen profiel. Jouw profiel is zichtbaar voor andere geregistreerde bezoekers, deelnemende exposanten en aanbieders van sessies. Dit zichtbare profiel is gevuld met jouw naam, functietype en bedrijf waar je werkt, zoals je die tijdens jouw registratie voor het bezoek aan het event hebt opgegeven. Op die manier kunnen we eenvoudig vóór, tijdens en na aanvang van het event contact met je maken. Jij bepaalt uiteraard zelf of je daartoe het initiatief neemt, op uitnodiging van anderen ingaat en met wie je uiteindelijk jouw contactgegevens deelt (via connecties en meetings). Je kan te allen tijde zelf jouw profiel/account aanvullen, aanpassen en verwijderen bij de instellingen.

  Inschrijving en/of deelname sessies
  Je kan je via dit online matchmaking platform gratis inschrijven voor seminars, presentaties en/of workshops door ‘toevoegen aan mijn agenda’. Indien je, je inschrijft voor deelname aan een sessie of je deze online (via livestreaming) bekijkt, deelt Jaarbeurs jouw volledige profiel (zoals je naam, functie, e-mailadres en telefoonnummer) met de aanbieder van de betreffende sessie. Als je, je niet inschrijft voor een sessie, maar online de livestream bekijkt of tijdens je bezoek aan Jaarbeurs alsnog besluit de sessie live te bezoeken, waarbij je jouw badge laat scannen door de aanbieder/exposant van de betreffende sessie, dan worden jouw registratiegegevens met hen gedeeld.

  Toestemming om benaderd te worden door aanbieder
  Indien jij je dus inschrijft voor één of meerdere sessies, online via livestream of de sessie bekijkt of tijdens jouw bezoek jouw badge laat scannen bij de sessie dan geef je toestemming om door de aanbieder van deze sessie benaderd te worden voor meer informatie over haar producten en/of diensten. Je kunt jouw toestemming te allen tijde intrekken bij de betreffende aanbieder.

  Privacy statement Jaarbeurs
  Wil je weten hoe Jaarbeurs omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

  Voorwaarden bezoek
  Wanneer je onze (online) beurzen of events bezoekt, zijn onze bezoekersvoorwaarden op jou van toepassing.
 • Waar kan ik de app downloaden?
  Download de app in de App Store of Google Play Store.

Over onze partners

 • Kan mijn organisatie partner worden?
  We zijn altijd op zoek naar verbinding en samenwerking met goede partners. Niet-commerciële partijen kunnen kennispartner worden. Dat kan via de partnerpagina. Commerciële partijen kunnen voor een partnerschap contact opnemen met Ruud Koolen via 06-550 0 07 15 of ruud.koolen@jaarbeurs.nl
 • Wat zijn de mogelijkheden voor adverteren?
  We hebben veel mooie opties om jouw merk op een goede manier onder de aandacht te brengen. Jouw (marketing)doelstellingen zijn het uitgangspunt. Samen kijken we met welke oplossingen we de grootste impact creëren en bijdragen aan het vergroten van brand awareness, autoriteit en het genereren van waardevolle leads. Bel voor meer informatie naar Ruud Koolen, 06 55 00 07 51 of mail ruud.koolen@jaarbeurs.nl
 • Wat is het verschil tussen een artikel en een commerciële bijdrage?
  Een redactioneel artikel valt onder de verantwoordelijkheid van de redactie. Die beslist over plaatsing. De inhoudelijke verantwoordelijkheid voor een commerciële bijdrage berust bij de adverteerder.

Over Dutch Health Week

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in