Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Mail met redactie@dutchhealthhub.nl als je een vraag hebt over de content.

Heb je een vraag over de commerciële mogelijkheden van de Dutch Health Hub? Stuur die naar contentmarketing@dutchhealthhub.nl of bel Wilma Keil via 06-25 19 42 69.

Over de Dutch Health Hub

 • Wat is de Dutch Health Hub?
  De Dutch Health Hub is dé nieuwe plek waar professionals en organisaties uit zorg en life sciences elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen, inspiratie en kennis opdoen, leren, samenwerken en zaken doen, zowel live als online. Hier groeit de beweging die duurzame transformatie faciliteert en versnelt.
 • Wat is het doel van de Dutch Health Hub
  De Dutch Health Hub wil partijen samenbrengen en in beweging zetten. We creëren nieuwe coalities die samenwerken en innoveren. Met als doel betaalbare, betere en duurzamere zorg met meer aandacht voor gezondheid en preventie.
 • Wie zitten er achter de Dutch Health Hub?
  Director Ruud Koolen, senior content editor Philip van de Poel, content coördinator Maaike Zweers, media adviseur Wilma Keil en bezoekmarketeer Melanie Fasseur. Allen hebben een lange staat van dienst in media, in het bijzonder voor de zorg. De Dutch Health Hub is een initiatief van Jaarbeurs.
 • Hoe komen jullie aan content?
  Het content team maakt zelf content en geeft medewerkers opdrachten daartoe. Daarnaast staat de Dutch Health Hub open voor content van derden. Uiteraard moet die aan kwaliteitseisen voldoen. Wil je weten of jouw verhaal, artikel, video of andere content een plaats kan vinden, neem dan contact op via redactie@dutchhealthhub.nl
 • Moet ik betalen voor de Dutch Health Hub?
  Je kunt de content lezen zonder te betalen. Het abonnement op e-mailnieuwsbrief is gratis. En registreer je gratis in Mijn Hub. Dan kun je auteurs en organisaties volgen en een lees later lijst aanleggen. Meer persoonsgerichte features volgen snel.
 • Waar kan ik aanmelden voor de nieuwsbrief?

Over jouw account

Over onze partners

 • Kan mijn organisatie partner worden?
  We zijn altijd op zoek naar verbinding en samenwerking met goede partners. Niet-commerciële partijen kunnen kennispartner worden. Dat kan via de partnerpagina. Commerciële partijen kunnen voor een partnerschap contact opnemen met Wilma Keil via 06-25 19 42 69, :wilma.keil@jaarbeurs.nl
 • Wat zijn de mogelijkheden voor adverteren?
  We hebben veel mooie opties om jouw merk op een goede manier onder de aandacht te brengen. Jouw (marketing)doelstellingen zijn het uitgangspunt. Samen kijken we met welke oplossingen we de grootste impact creëren en bijdragen aan het vergroten van brand awareness, autoriteit en het genereren van waardevolle leads. Bel voor meer informatie naar Wilma Keil, 06 25 19 421 69 of mail contentmarketing@dutchhealthhub.nl
 • Wat is het verschil tussen een artikel en een commerciële bijdrage?
  Een redactioneel artikel valt onder de verantwoordelijkheid van de redactie. Die beslist over plaatsing. De inhoudelijke verantwoordelijkheid voor een commerciële bijdrage berust bij de adverteerder.

Over de Dutch Health Week

 • Wat is het verschil tussen de Dutch Health Hub en de Dutch Health Week?
  De Dutch Health Week is een meerdaags evenement dat voor het eerst plaatsvindt in de derde week van mei 2021. In de eerste editie gaan drie zorgbeurzen Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support gezamenlijk online. De Prix Galien, Open Universiteit, MICx en Vrije Universiteit School of Governance haken daarbij bij aan met eigen evenementen. Op dag 1 – 18 mei 2021 – vindt de lancering van de Dutch Health Hub plaats met de livegang van de website www.dutchhealthhub.nl. Op dat platform delen professionals en organisaties uit de werelden van gezondheid, zorg en life sciences 24/7 informatie, inspiratie en kennis met elkaar en vinden talrijke online en live ontmoetingen plaats.

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in