Duitslanddag 2022: kansen in de Duitse gezondheidssector

Gastauteur Auteur
Lees meer

Voor vele Nederlandse bedrijven is groei en samenwerking in de Duitse markt aantrekkelijk. De gezondheidssector vormt hierbij natuurlijk geen uitzondering. De Duitslanddag is bij uitstek dé kans om u te verdiepen in de mogelijkheden die ons buurland te bieden heeft. Dit jaar zijn health & life sciences samen met handel, duurzaamheid en mobiliteit de hoofdthema’s.

Op 11 oktober 2022 zal de Rijtuigenloods in Amersfoort omvormen tot het centrum van de Duitslanddag. De Duits-Nederlandse Handelskamer organiseert weer een fysiek evenement voor ondernemers met ambities zich te informeren over de Duitse markt. Rond de 1.000 ondernemers zullen de mogelijkheid hebben zich op deze dag te informeren en te netwerken. Duitslanddag wordt mogelijk gemaakt door de Duits-Nederlandse Handelskamer. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en FME zijn twee Partner organisaties die aanwezig zullen zijn op de Duitslanddag.

De potentie van de Duitse markt

Het toetreden van de Duitse markt bied uiteraard kansen, maar ook valkuilen. Succesvolle ondernemers en andere experts zullen aanwezig zijn om u wegwijs te maken bij het navigeren hiervan. Dit jaar wordt er in de inspiratiesessie ‘Tips voor een gezonde marktentree in Duitsland’ extra aandacht geschonken aan e-health en digitalisering binnen de gezondheidssector. Uit de gezondheidssector zullen ervaringsdeskundigen van onder andere Qwiek, Careanimations en Health Valley hun kennis die zij hebben opgedaan met hun ervaringen bij het toetreden of uitbreiden op de Duitse markt delen.

Er zullen experts, CEO’s en andere deskundigen aanwezig zijn om mee te netwerken of vragen aan te stellen die van belang zijn voor uw organisatie. Dit event is dé kans om u te verdiepen in best practices en te leren van andere succesvolle ondernemers.

Dit jaar vind de beurs plaats in een historisch decorum in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Ondernemers kunnen genieten van de historische sfeer bij de minstens vijftig stands en inspiratiesessies die te bezoeken zijn in deze authentieke loods.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie of het bijwonen van de Duitslanddag? U kunt zich gratis aanmelden via Duitslanddag.nl

Deel

artikel
Zes tips om je innovatievermogen te versterken
Lees meer
artikel
Medicijnverspilling: hergebruik medicijnen komt steeds dichterbij
Lees meer
artikel
Palliatieve zorg verdient groot podium
Lees meer
artikel
Patiëntreis en zorgpad zijn niet hetzelfde
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in