Harry’s zoektocht (22): afscheid van het werk

Maaike Zweers Auteur
Lees meer
Volgend artikel: Harry’s zoektocht: bekijk alle vlogs
Lees meer

Harry kan door zijn ziekte zijn werk niet meer doen. En neemt na 27 jaar afscheid van collega’s en klanten. Dat valt niet mee.

Harry heeft een mail naar zijn zakelijke relaties gestuurd om te vertellen dat hij door zijn ziekte afscheid moet nemen. Was er het eerste jaar van zijn ziekte nog hoop op terugkeer, nu zijn ziekte terminaal is, is dat niet meer mogelijk. Doordat hij niet meer werkt, verandert zijn dagelijkse ritme. Het kost tijd om daaraan te wennen.

Harry Verbunt heeft uitgezaaide slokdarmkanker. Hij krijgt de mededeling dat hij is uitbehandeld, maar legt zich daar niet bij neer. Samen met Susanne Baars is hij op zoek naar een behandeling die zijn leven kan redden. Niet alleen voor zichzelf, maar voor alle patiënten in zijn situatie. Volg via de Dutch Health Hub zijn reis. Alle hulp is welkom.

    

Deel

artikel
John Franke: ‘Bevolkingsonderzoek had mij kunnen redden’
Lees meer
artikel
Manon Spaander: ‘Vroegdiagnostiek is sleutel tot preventie van kanker’
Lees meer
artikel
Marieke Bon: ‘Ik gun iedere huisarts meer tijd’
Lees meer
artikel
Regionale samenwerking moet Noord-Limburg gezonder maken
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in