Harry’s zoektocht (4): maak data snel beschikbaar

Maaike Zweers Auteur
Lees meer
Volgend artikel: Kom naar de Dutch Health Week
Lees meer

Harry gaat door met zijn zoektocht naar een gepersonaliseerde behandeling. Deze week een uitgebreide dialoog met Susanne Baars over rol van de patiënt, de winst van preventie en snelle beschikbaarheid van data.

Verbunt doet concrete aanbevelingen om de behandeling te optimaliseren. Een daarvan is dat relevante gegevens snel beschikbaar moeten zijn.

Verbunt: “Alle partijen om de patiënt heen moeten met één druk op de knop bij de data kunnen als de patiënt hiervoor toestemming geeft. Technisch is het niet lastig. Zorg gewoon dat iedereen toegang heeft tot het EPD van de patiënt. Daar moeten de EPD-leveranciers wel in meegaan.”

Harry Verbunt heeft uitgezaaide slokdarmkanker. Hij krijgt de mededeling dat hij is uitbehandeld, maar legt zich daar niet bij neer. Samen met Susanne Baars is hij op zoek naar een behandeling die zijn leven kan redden. Niet alleen voor zichzelf, maar voor alle patiënten in zijn situatie. Alle hulp is welkom.

Tijdens de Dutch Health Week is Harry Verbunt samen met Susanne Baars aanwezig. Kom luisteren naar hun verhaal. En denk mee over de behandeling.

 

Deel

Harry Verbunt: ‘Patiënt staat helemaal niet centraal’
Lees meer
Harry’s zoektocht (1): gepersonaliseerde behandeling gezocht
Lees meer
Harry’s zoektocht (2): patiënt niet centraal
Lees meer
Harry’s zoektocht (3): centraal aanspreekpunt ontbreekt
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in