Terugblik op Support

Maaike Zweers Auteur
Lees meer
Volgend artikel: Capido helpt bij zoektocht naar ware liefde
Lees meer

Het waren vier geslaagde dagen in Jaarbeurs met gave activiteiten, inspirerende sessies en workshops en een groot aantal innovatieve hulpmiddelen. Een kleine terugblik.

Toer over de beursvloer

Wat meteen opvalt als je binnenloopt, is de grote hoeveelheid beelden, geluiden, kleuren en enthousiaste medewerkers die meer willen uitleggen over hun product, dienst of event.
Lees verder >>>

Gamen is voor iedereen

Controllers voor mensen met alleen een rechter- of linkerhand tot steunbeugels waarmee mensen tijdens het doen van computerspelletjes bewegingstherapie kunnen doen. Gamen is voor iedereen, laat de Maartens Foundation zien op de Support Beurs in Utrecht.
Lees verder >>>

HandicapNL maakt evenementen toegankelijk

Er zijn in Nederland ongeveer twee miljoen mensen met een handicap. Meer dan de helft van hen kan niet naar een festival of evenement, terwijl ze dat wel graag willen. Daarom werkt HandicapNL met het programma ‘Onbeperkt Feest’ aan inclusieve, toegankelijke festivals.
Lees verder >>>

Rick Brink: ‘Inclusieve samenleving begint bij kinderen

Hoe inclusief is onze samenleving voor mensen met een beperking? Wat gaat al goed, wat is nog nodig en waarom is er zo’n belangrijke rol voor kinderen weggelegd? Rick Brink aan het woord.
Lees verder >>>

Deel

artikel
ProudBreast wint Dutch Health Hub innovatie award
Lees meer
artikel
Jannie Oskam: ‘Leven in tussenland is intens’
Lees meer
artikel
Harry Verbunt: ‘Patiënt staat helemaal niet centraal’
Lees meer
artikel
‘Design thinking brengt zorginnovatie verder’
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in