Harry’s zoektocht (15): blijf vragen om DNA-data

Maaike Zweers Auteur
Lees meer
Volgend artikel: Harry’s zoektocht: bekijk alle vlogs
Lees meer

Harry is nog steeds slecht bij stem. Hij wil zijn DNA-data graag delen met specialisten overal ter wereld, maar hij heeft ze nog steeds niet beschikbaar. Hij blijft aandringen.

Inmiddels is de behandeling bij het Antoni van Leeuwenhoek in volle gang. De komende week moet het ziekenhuis de data beschikbaar maken. Het is zijn ervaring dat je daar als patiënt zelf achteraan moet, ook dat gaat niet vanzelf. Met de DNA-data wil Harry om een second opinion vragen, waarschijnlijk in het Erasmus MC.

Harry Verbunt heeft uitgezaaide slokdarmkanker. Hij krijgt de mededeling dat hij is uitbehandeld, maar legt zich daar niet bij neer. Samen met Susanne Baars is hij op zoek naar een behandeling die zijn leven kan redden. Niet alleen voor zichzelf, maar voor alle patiënten in zijn situatie. Volg via de Dutch Health Hub zijn reis. Alle hulp is welkom.

Deel

artikel
Harry Verbunt: ‘Patiënt staat helemaal niet centraal’
Lees meer
artikel
‘Moleculaire diagnostiek voor alle patiënten met uitgezaaide longkanker’
Lees meer
artikel
Patiënt Christina de Bakker: ‘Nog veel onbegrip over samen beslissen’
Lees meer
artikel
Healthplus voorspelt postoperatieve infecties met AI
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in