Heart for Health toont ambities met nieuwe directeur

Philip van de Poel Auteur
Lees meer
Volgend artikel: Toezichthouder heeft rol bij mensgericht digitaliseren
Lees meer

Natasja Snijders start per 1 juni als Sales Director van Heart for Health. Deze zusteronderneming van Cardiologie Centra Nederland (CCN) is specialist in elektronische patiënten dossiers, e-health toepassingen en telemonitoring. Snijders wordt in haar nieuwe rol verantwoordelijk voor de salesactiviteiten rond de e-health toepassingen.

Snijders was de afgelopen kleine vier jaar actief voor Ksyos. Bij dit digitale ziekenhuis was ze verantwoordelijk voor sales en relatiebeheer, en eerder voor de activiteiten op het gebied van cardiologie. Bij KPN was ze voordien drie jaar lang productmanager zorg op afstand.

Groeistrategie

Albert Arp, CEO van Heart for Health en CCN, is content met de komst van Snijders. “Natasja is een enorme aanwinst voor ons team”, aldus Arp. “Op het gebied van e-health hebben we de afgelopen jaren met Heart for Health een duidelijk profiel opgebouwd. Onder meer met het voor CCN ontwikkelde HartWacht. Dit is inmiddels ook bij het Amsterdam UMC geïmplementeerd.”

“We rollen onze strategie zorgvuldig uit. We zetten daarbij in op een sterke nationale en internationale groei. Die is gebouwd op een aantal mooie innovaties die wij momenteel op de markt zetten voor zowel eerste- als tweedelijns zorg. De kennis en ervaring van Natasja kunnen we daarbij goed benutten.”

Samenwerking met Apple

Snijders heeft zin in de overstap naar Heart for Health. “In de gesprekken die ik de afgelopen tijd heb gevoerd, heb ik Heart for Health leren kennen als een gedreven ondernemende organisatie met letterlijk een groot hart voor de zorg”, zegt Snijders. “Heart for Health heeft een mooi portfolio en interessante samenwerkingen, zoals het onderzoek dat op dit moment loopt met Apple naar telemonitoring. Ik kijk ernaar uit om mijn schouders onder de groeistrategie te gaan zetten en onze e-health oplossingen te ontsluiten voor nog meer patiënten. Met de erkenning voor bijvoorbeeld HartWacht en ons Medical Portal hebben we een stevige basis om op te bouwen.”

Winnares Computable Award

Snijders is opgeleid in Biomedical Sciences, Health Care Management en Health Technology Assessment aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Voor haar carrière bij Ksyos was zij commercieel productmanager bij KPN eHealth. Voor een nieuwe ECG-dienstverlening waarmee huisartsen plaats- en tijdsonafhankelijk een ECG kunnen maken, werd zij in 2018 beloond met de Computable Award voor Digitale Transformatie van het Jaar.

Deel

artikel
André Rouvoet: ‘Grenzeloze databeschikbaarheid is gevaarlijk’
Lees meer
artikel
UK-missie duikt diep in ‘classy’ Nederlandse kankerzorg
Lees meer
artikel
Erwin Bomers: ‘Digitale zorg combineert vrijheid en veiligheid’
Lees meer
artikel
Voices for Women: ‘Zorg voor vrouwen moet beter’
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in