Fit4Surgery helpt prehabilitatie de IZA-regioplannen in

Maaike Zweers Auteur
Lees meer
Volgend artikel: Baukje van den Heuvel: ‘Prehabilitatie opschalen naar heel Nederland’
Lees meer

Het Integraal Zorgakkoord (IZA) biedt de gelegenheid om samen met zorgpartners een regioplan te maken om in versneld tempo meer passende zorg in uw regio te realiseren. Staat prehabilitatie er nog niet in? Dan biedt Fit4Surgery nu een bouwsteen  prehabilitatie voor het regioplan met alle stappen voor de succesvolle implementatie.

Prehabilitatie betekent het begeleiden van patiënten om, enkele weken voorafgaand aan een planbare operatie, fitter te worden. Hiermee  doorstaan patiënten de operatie beter en zijn zij sneller weer op de been. Het prehabilitatie-programma bestaat uit fysieke training, mentale ondersteuning, voedingsadvies, hulp bij het stoppen met roken en alcohol en het behandelen van kwetsbaarheid en co-morbiditeit.

Prehabilitatie regioplan

De Stichting Fit4Surgery biedt de Bouwsteen prehabilitatie aan voor het regioplan. Met de bouwsteen voeg je eenvoudig het onderwerp toe aan het regioplan. En vraag je de benodigde IZA-transformatiemiddelen aan. Dit stelt je in de gelegenheid om praktisch en effectief aan de slag te gaan met prehabilitatie.

Deel

artikel
‘Prehabilitatie beperkt aantal ernstige complicaties fors’
Lees meer
artikel
‘LeefstijlCheck brengt preventie in elke spreekkamer’
Lees meer
artikel
Bas Bloem: ‘Sport geeft patiënt het stuur terug’
Lees meer
artikel
‘Chronische stress steeds groter probleem’
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in