Support Beurs gaat verder als VeineDAGEN

Maaike Zweers Auteur
Lees meer
Uitgelicht event: VeineDAGEN 2024
Lees meer

Support Beurs en VeineDAGEN gaan samen het grootste event neerzetten voor mensen met een beperking. Het event, dat de naam VeineDAGEN krijgt, vindt plaats tijdens Dutch Health Week 2024.

Renée Ruisch en Mariëlle Franken, initiatiefnemers van de VeineDAGEN: “We zijn blij dat we de krachten bundelen. Samen maken we meer impact voor kinderen en volwassenen met een beperking. Met een jaarlijks evenement kunnen we informeren, inspireren en faciliteren we ontmoetingen en mooie gesprekken.”

Support Beurs

Koninklijke Jaarbeurs organiseert al twintig jaar de Support beurs uit naam van Firevaned, de branchevereniging van hulpmiddelen. De samenwerking met de branchevereniging blijft, maar naast hulpmiddelen zal de beurs ook informatie bieden op andere leefstijlgebieden als sport, vakanties, therapieën en contacten.

Jong én oud

Ruisch: “Bij de VeineDAGEN richtten we ons op ouders en professionals van kinderen en jongeren met een fysieke en/of verstandelijke beperking. We zijn trots dat we de kennis van Support mee kunnen nemen in de organisatie van de VeineDAGEN 2024 voor jong én oud.”

VeineDAGEN 2024 vindt plaats van donderdag 11 tot en met zaterdag 13 april 2024.

Deel

artikel
Leefstijlinterventies vaak buiten bereik ggz-cliënt
Lees meer
artikel
Olga Commandeur: ‘Minder bewegen vergroot valrisico’
Lees meer
artikel
Dorenda van Dijken: ‘Overgang moet uit taboesfeer’
Lees meer
artikel
‘Nog beter zorgen voor alle ouderen’
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in