Vertrouwen, vertrouwen, vertrouwen

Ruud Koolen Auteur
Lees meer

Vertrouwen. Dat heb ik bij voorbaat in aantredend minister van langdurige zorg en sport. Met de clausule dat minister Conny Helder van VWS net zo inspirerend blijft als zorgbestuurder Conny Helder van stichting tanteLouise. Luid en duidelijk articuleert ze haar visie op de (ouderen)zorg in het artikel Nieuwe minister langdurige zorg Conny Helder heeft haast en in de achterliggende podcast FWG Peptalks die ik afgelopen najaar met haar opnam.

Vertrouwen. Dat heb ik in de krachtenbundeling van het institute for Positive Health en Alles is gezondheid om samen meer impact te maken. De Dutch Health Hub breidt het partnerschap met de vernieuwde organisatie graag uit.
Vertrouwen is keihard nodig voor zorgprofessionals. Vertrouwen is echter hartstikke gevaarlijk als het IT betreft, waarschuwen cyber security specialisten in het artikel Zorg doet er goed aan nul vertrouwen te hebben. Kennelijk is het ene vertrouwen het andere niet. Toch wens ik iedereen in de zorg een 2022 vol vertrouwen toe.

Ruud Koolen, director Dutch Health Hub

Verder in de update van 6 januari 2022:

Deel

artikel
Zes tips om je innovatievermogen te versterken
Lees meer
artikel
Medicijnverspilling: hergebruik medicijnen komt steeds dichterbij
Lees meer
artikel
Palliatieve zorg verdient groot podium
Lees meer
artikel
Patiëntreis en zorgpad zijn niet hetzelfde
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in