Gratis webinar: werkplek op maat voor zorgmedewerkers

GESLOTEN| Citrix en Microsoft organiseren op 8 februari om 16.30 een gratis webinar over een moderne werkplek voor zorgmedewerkers. Deze werkplek moet gaan aansluiten bij de individuele behoefte van de medewerker die ook thuis wil kunnen werken. Veiligheid is een belangrijke voorwaarde, net als stabiliteit. Schrijf je in en leer in 45 minuten alles over de werkplek op maat.

Inmiddels duurt de pandemie bijna twee jaar. Voor veel medewerkers van ziekenhuizen zou het fijn zijn flexibeler te kunnen werken. Even thuis een mail of foto bekijken moet veilig kunnen, net als het uitwerken van een rapport of onderzoek.

Veel ziekenhuizen werken met Microsoft en Citrix. Deze diensten worden vaak op de traditionele manier ingezet. Die sluit niet aan bij  wat je van een moderne werkplek mag verwachten. Tijdens dit webinar wordt toegelicht hoe Citrix en Microsoft bijdragen aan het verhogen van de productiviteit door de werkplek aan te passen. En zo meer op maat te maken voor de diverse zorgmedewerkers. Artsen, verpleegkundigen, onderzoekers en overige zorgmedewerkers: iedereen stelt nu eenmaal andere eisen aan de werkplek.

Meld je hier gratis aan

Deel

Gerelateerd

artikel
Zes tips om je innovatievermogen te versterken
Lees meer
artikel
Medicijnverspilling: hergebruik medicijnen komt steeds dichterbij
Lees meer
artikel
Palliatieve zorg verdient groot podium
Lees meer
artikel
Patiëntreis en zorgpad zijn niet hetzelfde
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in