Leer van pioniers: verduurzamen doe je zo

In het nieuwe regeerakkoord is het kabinet kraakhelder over het nieuwe klimaatbeleid. Met een doel van 60 procent CO2-reductie per 2030 legt Nederland de lat hoog. Om dat te halen, gaat Rutte IV 35 miljard euro vrijmaken.

De hoop is dat we zo van een achterblijver in een koploper veranderen, ook in de zorg. Dat betekent dat fundamentele veranderingen noodzakelijk zijn. Met de Green Deal Duurzame Zorg en duidelijke doelen hebben zorgaanbieders een eerste voorzichtige stap gezet.

Voorlopers vertellen hun verhaal

De vraag is nu: hoe maken we de reis van deal en doelen naar doen? Gelukkig zijn er in ons land pioniers die weten hoe dat moet. Die voorlopers komen aan het woord tijdens het event Heel de zorg op donderdag op 14 april in het Auditorium van de Jaarbeurs in Utrecht. Zij vertellen hoe zij het in hun organisatie en daarbuiten hebben aangepakt.

Dit event, georganiseerd door Dutch Health Hub, wordt een ware ontdekkingsreis voor wie werk wil maken van verduurzaming. Een unieke kans om een kijkje in de keuken te nemen bij de voorlopers in dit nog onontgonnen terrein. Niemand die zich met duurzame zorg bezighoudt mag dit missen!

Reisgids

Iedere deelnemer ontvangt Heel de zorg, reisgids voor vakmensen die het duurzamer willen doen. Dit boek is geschreven door zorg- en duurzaamheidsjournalist Joost Bijlsma en Cathy van Beek, kwartiermaker duurzame zorg voor diverse opdrachtgevers. De reisgids wordt tijdens het event gelanceerd.

Profiteer van de vroegboekkorting

Deel

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in