Albron wint Horecava Innovation Award

Maaike Zweers Auteur
Lees meer
Volgend artikel: Escaperoom helpt zorgmedewerkers over technologiedrempel
Lees meer

Smaakchef van Albron is de winnaar van de Horecava Innovation Award 2024.  Smaakchef ontzorgt zorgpersoneel door hen de bereiding van de warme maaltijd uit handen te nemen. 

De druk op zorgpersoneel is al jaren onverminderd hoog. Door de vergrijzing neemt de zorgvraag de komende jaren alleen maar verder toe. De Smaakchef ontzorgt van inkoop tot serveren. Zo kan het zorgpersoneel zich primair richten op hun eigen werkzaamheden.

De prijzen werden uitgereikt tijdens de opening van Horecava 2024 op maandag 8 januari 2024. Na twee rondes heeft de jury uit de ruim honderd ingezonden innovaties de winnaars geselecteerd.

De voeding van de toekomst is gezond, duurzaam geproduceerd en smaakvol. En dat terwijl de druk op de zorg steeds groter wordt. Hoe voorzie je met steeds minder mensen steeds meer patiënten en cliënten van de juiste voeding? Dat zie en hoor je op Zorg & food op 9, 10 en 11 april 2024 in Jaarbeurs.

 

 

 

Deel

artikel
Erwin Bomers: ‘Digitale zorg combineert vrijheid en veiligheid’
Lees meer
artikel
Werk geeft revalidant leven en welbevinden terug
Lees meer
artikel
Personeelstekort in de zorg vraagt inventieve oplossingen
Lees meer
artikel
Informateur ontvangt wanhopige nieuwjaarswensen
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in