Koninklijke Jaarbeurs lanceert Health and Innovation Asia 2024

Maaike Zweers Auteur
Lees meer
Uitgelicht event: Zorg & ict 2024
Lees meer

VNU Asia Pacific, dochteronderneming van Koninklijke Jaarbeurs, lanceert in Thailand het vakevent Health and Innovation Asia 2024. Van 11 tot en met 13 september 2024 is Bangkok de ontmoetingsplaats voor duizenden Aziatische zorgprofessionals.

Het nieuwe health tech vakevent focust zich op de digitale transformatie in de zorg en heeft als doel om een bijdrage te leveren aan een duurzame en toekomstbestendige gezondheidszorg in Azië.

Jeroen van Hooff, CEO Koninklijke Jaarbeurs: “Jaarbeurs is sterk verweven met de Nederlandse, maar ook met de internationale economie. De markt in Azië is veelbelovend. Wij brengen onze (inter)nationale events naar Azië en halen interessante Aziatische titels naar de Europese markt. Met een eigen kantoor in Bangkok is Jaarbeurs de ‘gateway to Asia’ met bestemmingen als Vietnam, Turkije, China, Filipijnen, Indonesië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Internationale zorgprofessionals

Al decennia lang organiseert Jaarbeurs de vakbeurs Zorg & ICT. Voor de organisatie van Health and Innovation Asia 2024 is Jaarbeurs een samenwerking gestart met de gerenommeerde vakbeurs Thailand Lab. Jeroen van Hooff: “Met onze ruime ervaring in het organiseren van vakbeurzen, kennis van de innovatieve zorgmarkt en expertise van partner Thailand Lab, zijn wij in staat om ook in Bangkok een kwalitatief hoogwaardige vakbeurs te introduceren voor Aziatische zorgprofessionals.”

“Door de aanwezigheid op twee continenten creëren we een uniek platform voor kennisuitwisseling en internationale samenwerking. We bieden zowel Nederlandse als Aziatische exposanten de mogelijkheid om grenzen te verbreden, kennis uit te wisselen en zich te richten op internationale zorgprofessionals.”

Bangkok Health Week

Zorg & ICT is partner van de Dutch Health Week. Dit is het grootste evenement voor de gezondheidszorg in Nederland waarbij duizenden professionals en organisaties uit de zorg en life sciences elkaar ontmoeten en kennis uitwisselen tijdens verschillende evenementen. Van Hooff vervolgt: “De zorg kan alleen maar beter worden door krachten te bundelen. Het is dan ook heel sterk dat Health and Innovation Asia 2024 onderdeel wordt van de Bangkok Health Week. Zo heb je alle experts uit de zorg en life sciences op één plek en wordt er gezamenlijk gewerkt aan een toekomstbestendige gezondheidszorg in Azië.”

Deel

artikel
Santeon versnelt zorgtransformatie met dataplatform
Lees meer
artikel
Diederik Gommers: AI haalt huidige EPD’s in
Lees meer
artikel
‘EHDS komt er in sneltreinvaart aan’
Lees meer
artikel
VWS: AI vraagt om samenwerking
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in