Dutch Health Week

Dutch Health Week 2023

Dutch Health Week van 2023 vindt plaats vanaf 12  juni. Het wordt een week vol kennissessies, gastevents, ontmoetingen en inspiratie. Zorg & ICT 2023 is onderdeel van Dutch Health Week.

We kijken terug op een geslaagde Dutch Health Week 2022. Met tientallen inspiratiesessies en beurstours, een groot aantal zorginnovaties en vijftien partnerevents! Lees hier alle artikelen.

Dit waren alle exposanten van de Dutch Health Week 2022

Zorg & ICT, ZorgTotaal en Support

Deze producten werden gepresenteerd tijdens de Dutch Health Week 2022

Zorg & ICT, ZorgTotaal en Support

 

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Elke donderdag houden we je op de hoogte met artikelen over diverse thema’s, events en de laatste ontwikkelingen. Meld je nu aan voor jouw wekelijkse portie inspiratie en diepgang en mis niets.

Wil je liever op de hoogte blijven van alleen de events die Dutch Health Hub organiseert? Meld je aan voor de event nieuwsbrief. Eén keer in de twee weken houden we je op de hoogte.

  • Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Dutch Health Hub nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in