Dutch Health Week

Maak het verschil! Samen werken aan zorg en gezondheid

 

Dutch Health Week is het grootste en meest inspirerende evenement voor gezondheid en zorgHier groeit de beweging die de duurzame transformatie van de zorg faciliteert en versnelt. Dutch Health Week werd georganiseerd door Jaarbeurs, van 13 t/m 18 juni 2022 in Utrecht.

Dutch Health Hub is een initiatief van Jaarbeurs en brengt professionals en organisaties uit health en life sciences samen. Tijdens de Dutch Health Week presenteerde de Dutch Health Hub een onafhankelijk, inhoudelijk programma over actuele thema’s.

Bekijk hiernaast de aftermovie van Dutch Health Week 2022.

DRIE ZORGBEURZEN IN EEN WEEK

Zorg en ICT beurs
Lees meer
Zorgtotaal beurs
Lees meer
Support beurs
Lees meer

DUTCH HEALTH HUB ARENA

Tijdens de Dutch Health Week organiseert Dutch Health Hub een onafhankelijk en inhoudelijk programma over thema’s die urgent, actueel en inspirerend zijn. Op 14 juni stond het thema ‘Duurzaamheid’ centraal. Op 15 juni ‘Digitale gezondheid’ en op 16 juni ‘Gezondheid’.

Bekijk het arena programma

ONTVANG JIJ DE NIEUWSBRIEF AL?

Elke donderdag houden we je op de hoogte met mooie berichten, events en de laatste ontwikkelingen. Meld je nu aan voor jouw wekelijkse portie inspiratie en diepgang en mis niets.

Wil je liever alleen op de hoogte gehouden worden van de events? Meld je dan aan voor onze event nieuwsbrief.

  • Wil je op de hoogte blijven van de events die de Dutch Health Hub organiseert? Klik dan hier.

  • Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Dutch Health Hub nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in