Online Department sluit zich aan bij Dutch Health Hub

Maaike Zweers Auteur
Lees meer
Volgend artikel: Toezichthouder heeft rol bij mensgericht digitaliseren
Lees meer

Met behulp van data en onderzoek tonen de UX-experts van Online Department aan hoe zorginstellingen winst kunnen behalen. Ze kunnen bovendien slimmer digitaal innoveren. Dat sluit perfect aan bij de thema’s digitaliseren en innoveren van Dutch Health Hub.

Vandaar dat Online Department zich per 1 oktober aansluit. Partner en oprichter Machiel Oskam:  “We delen kennis en ervaringen, investeren in innovatieprogramma’s en geven overal in Nederland trainingen om de mindset in de zorg te veranderen. Door zoveel mogelijk frictie weg te halen bij het gebruik van digitale producten zoals EPD’s en HIS’en worden zorgverleners productiever en verlagen we de kans op fouten.”

Oskam: “Digitale innovatie bespaart tijd én verhoogt de zorgkwaliteit, mits goed uitgevoerd en getest met de eindgebruikers. Dankzij design thinking kunnen we in een vroeg stadium problemen  ontdekken en oplossen. Dat voorkomt dat innovaties vroegtijdig falen.”

Trainingen

Daarnaast geven de innovatiespecialisten van Online Department trainingen bij de Zorgambassade en de Health Innovation School. “We kijken ernaar uit om dit ook voor het netwerk van Dutch Health Hub te organiseren.”

Ruud Koolen, director Dutch Health Hub, is verheugd over het partnerschap. “Online Department kan veel expertise inbrengen over digitalisering van de zorg waar professionals en organisaties van kunnen profiteren voor ontwikkeling, implementatie en gebruik.”

Deel

artikel
Platform biedt kostenefficiënte hoorzorg op afstand
Lees meer
artikel
Pepper bevraagt winnaars Nationale Zorg Innovatieprijs
Lees meer
artikel
Digitale zorg Achterhoek krijgt dreun na exit PGO-leverancier
Lees meer
artikel
‘Digitalisering zorg vraagt om gerichte strategie’
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in