International Forum on Quality and Safety in Healthcare komt naar Utrecht

Maaike Zweers Auteur
Lees meer
Volgend artikel: ‘Kom testen, valideren en implementeren in Utrecht’
Lees meer

Het International Forum on Quality and Safety in Healthcare komt in 2025 voor het eerst naar Utrecht. Bezoekers van over de hele wereld komen naar Koninklijke Jaarbeurs om kennis en inspiratie op te doen over verbeterinitiatieven in de patiëntenzorg.

Het congres dat komend jaar van 21 tot en met 23 mei plaatsvindt, is een van ’s werelds grootste congressen voor gezondheids- en zorgprofessionals die zich inzetten voor het verbeteren van patiëntenzorg.

Patiëntveiligheid

Ashley McKimm, Director of Partnership Development bij BMJ: “Met een geschiedenis die begon in 1996, ondersteunen en stimuleren wij patiëntveiligheid en verbetering van de gezondheidszorg door kennis, ideeën en expertise wereldwijd bij elkaar te brengen. We kijken ernaar uit om ons internationale forum voor het eerst naar Utrecht te brengen.”

Hearth of Health

Herman Mantel, CCO Koninklijke Jaarbeurs: “We zijn ontzettend trots om komend jaar drie dagen lang een podium te bieden aan het International Forum on Quality and Safety in Healthcare. Het is een fantastische eerste stap die we zetten binnen de Utrecht Congres Alliantie waarmee we het ‘Utrecht, Heart of Health’ profiel internationaal verder willen versterken.”

De Utrecht Congres Alliantie is een samenwerking met publieke en private partijen waarin onder andere Gemeente Utrecht, Provincie Utrecht, ROM Utrecht Region, HOST, Universiteit Utrecht, Koninklijke Jaarbeurs en Utrecht Marketing  hun krachten hebben gebundeld.

Deel

artikel
‘Natuur op Recept’ krijgt eigen verwijstitel
Lees meer
artikel
EU steekt miljoenen in vergroten veerkracht zorgpersoneel
Lees meer
artikel
Ravijnjaar 2026: bereid je op tijd voor
Lees meer
artikel
Iris de Vries: ‘Gezondheid kent geen politieke kleur’
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in