VWS talkshow: praat mee over databeschikbaarheid

VWS houdt op 13 juni tijdens Zorg & ICT de talkshow Databeschikbaarheid: en hoe dan? Onder leiding van Sylvia Veereschild, specialist digitale gegevensuitwisseling gezondheidszorg, praten deskundigen over grote thema’s rond de zorg van morgen. Jij kunt meepraten.

De nationale visie en strategie voor het gezondheidsinformatiestelsel, de Wegiz, EHDS, IZA en infrastructuur zijn de kernthema’s. Hoe hangen die samen, wat is ervoor nodig en wat betekent dit voor de zorgverlener, de ICT-leverancier en de patiënt?

Hot seat

Je kunt op twee manieren meedoen aan de discussie. Stuur een vraag of een stelling in om over te praten of geef je op voor de hot seat. Dit is een open stoel aan de talkshowtafel waar jij kunt zitten. Je kunt er je vraag neerleggen of met de tafelgasten over je stelling debatteren. De hot seat is een roulerende stoel. Dit betekent dat tijdens de sessie vier mensen beurtelings kunnen aanschuiven om mee te praten.

Vraag indienen

Doe je mee? Als je een stelling of vraag wilt indienden, vul je eenvoudig dit formulier in. Hier kun je ook aangeven of je zelf de vraag wilt toelichten aan tafel. De redactie selecteert op basis van de ontvangen formulieren welke vragen/stellingen worden meegenomen en wie aan tafel mogen aanschuiven. De talkshow Databeschikbaarheid: en hoe dan? is op 13 juni van 13.45 tot 15.15 uur op de mainstage van Zorg & ICT. Registeer je gratis voor Zorg & ICT en reserveer vervolgens je plek.

VWS en partners Nictiz, VZVZ, MedMij, NEN en Zorginstituut Nederland hebben tijdens Zorg & ICT een gezamenlijk paviljoen om je bij te praten over alles wat met gegevensuitwisseling te maken heeft. Ook zijn er meerdere kennissessies in de Zorg & ICT Academy en Health Tech Casestudies. Registeer je gratis voor de beurs en kies vervolgens je sessies.

Deel

artikel
Thebe verdubbelt gebruik bewezen effectieve techniek
Lees meer
artikel
Ziekenhuizen storten zich massaal op AI
Lees meer
artikel
Cyberafpersing in de zorg laat ‘alarmerende stijging’ zien
Lees meer
artikel
Zorg zoekt naarstig naar vangrails voor AI
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in