Whitepaper: Wanneer connectiviteit in de zorg er echt toe doet

Dutch Health Hub Auteur
Lees meer
De gezondheidszorg staat voor een enorme uitdagingen. Deze lopen uiteen van alsmaar stijgende kosten, krappe budgetten en personeelstekorten tot en met een vergrijzende bevolking en steeds veeleisendere patiënten en bezoekers.
Download nu de whitepaper en lees hoe draadloze technologie de gezondheidssector kan faciliteren en hoe de druk op personeel en budgetten te verlichten is.

Deel

 

Wil je de whitepaper lezen log dan hier in of maak hieronder een account aan

Registreren

  • Door te klikken op registreren geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. voor verwerking van jouw naam en e-mailadres om je toegang te geven tot Mijn Hub en je op te nemen in de gebruikersdatabase. Binnen Mijn Hub kan je jouw voorkeuren - de thema’s, organisaties en auteurs die je volgt - beheren, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de voor jou relevante artikelen en events. Je kunt te allen tijde je voorkeuren aanpassen of je account weer laten verwijderen.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Al een account? Log dan in.

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in