Community

Haal alles uit jouw bezoek aan onze events

Wil je in contact komen met vakgenoten, je persoonlijke programma samenstellen voor een evenement, of productinformatie bekijken? Registreer je nu voor een van onze events en krijg gratis toegang tot de Dutch Health Hub-community app.

Naar het eventoverzicht

 

Als deelnemer aan een live of online event van Dutch Health Hub profiteer je van de nieuwe digitale event app. Je vindt er nieuwe potentiële klanten die de app voor je zoekt op basis van je bedrijfsprofiel. Je kunt hen in één opslag laten zien welke oplossingen je biedt. Daarmee haal je meer rendement uit je deelname.

Leadgeneration

 • Vind nieuwe leads bij de voorgestelde connecties
 • Zoek zelf naar interessante matches
 • Plan afspraken met veelbelovende prospects
 • Importeer ze in je eigen CRM-systeem
 • Meer leads met de online event app

Thought Leadership

 • Promoot je bedrijf uitgebreid in de event app
 • Overtuig online bezoekers met video’s en whitepapers van je expertise 
 • Verleng bovendien je eventperiode want dit kan vooraf, tijdens én tot x aantal weken na afloop van het event. 

Wil je meer weten? Bel dan met Ruud Koolen, 06 55 00 01 51 of mail naar ruud.koolen@jaarbeurs.nl

Veelgestelde vragen

 • Moet ik betalen voor de Dutch Health Hub-community app?
  Nee, gebruik van de app is gratis.
 • Hoe wordt er om gegaan met mijn persoonsgegevens?
  Binnen het online matchmaking platform heb je een eigen profiel. Jouw profiel is zichtbaar voor andere geregistreerde bezoekers, deelnemende exposanten en aanbieders van sessies. Dit zichtbare profiel is gevuld met jouw naam, functietype en bedrijf waar je werkt, zoals je die tijdens jouw registratie voor het bezoek aan het event hebt opgegeven. Op die manier kunnen we eenvoudig vóór, tijdens en na aanvang van het event contact met je maken. Jij bepaalt uiteraard zelf of je daartoe het initiatief neemt, op uitnodiging van anderen ingaat en met wie je uiteindelijk jouw contactgegevens deelt (via connecties en meetings). Je kan te allen tijde zelf jouw profiel/account aanvullen, aanpassen en verwijderen bij de instellingen.

  Inschrijving en/of deelname sessies
  Je kan je via dit online matchmaking platform gratis inschrijven voor seminars, presentaties en/of workshops door ‘toevoegen aan mijn agenda’. Indien je, je inschrijft voor deelname aan een sessie of je deze online (via livestreaming) bekijkt, deelt Jaarbeurs jouw volledige profiel (zoals je naam, functie, e-mailadres en telefoonnummer) met de aanbieder van de betreffende sessie. Als je, je niet inschrijft voor een sessie, maar online de livestream bekijkt of tijdens je bezoek aan Jaarbeurs alsnog besluit de sessie live te bezoeken, waarbij je jouw badge laat scannen door de aanbieder/exposant van de betreffende sessie, dan worden jouw registratiegegevens met hen gedeeld.

  Toestemming om benaderd te worden door aanbieder
  Indien jij je dus inschrijft voor één of meerdere sessies, online via livestream of de sessie bekijkt of tijdens jouw bezoek jouw badge laat scannen bij de sessie dan geef je toestemming om door de aanbieder van deze sessie benaderd te worden voor meer informatie over haar producten en/of diensten. Je kunt jouw toestemming te allen tijde intrekken bij de betreffende aanbieder.

  Privacy statement Jaarbeurs
  Wil je weten hoe Jaarbeurs omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

  Voorwaarden bezoek
  Wanneer je onze (online) beurzen of events bezoekt, zijn onze bezoekersvoorwaarden op jou van toepassing.
 • Waar kan ik de app downloaden?
  Download de app in de App Store of Google Play Store.

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in