Partners

Wat zeggen partners over Dutch Health Hub?

“Sinds een jaar werkt Carend samen met Dutch Health Hub. We hebben een uitstekende samenwerkingsrelatie weten op te bouwen met goede resultaten: een mooi congres weten neer te zetten en samen zorgen dat de palliatieve zorg veel meer in de spotlights komt te staan.”

 

Sander de HossonSander de Hosson
Oprichter Carend, longarts

“De Dutch Health Leaders Foundation is enthousiast over de samenwerking met Dutch Health Hub, omdat we samen inhoud en netwerk kunnen faciliteren met inspirerende evenementen en inhoudelijk prikkelende artikelen. We geloven dat we samen een sterk digital health ecosysteem kunnen helpen floreren.”

 

Dutch Health Leaders FoundationDouwe Jippes
Dutch Health Leaders Foundation

“Als kennisorganisatie voor zorg en ondersteuning is het de missie van Vilans om bruikbare kennis zo breed mogelijk te verspreiden. Dutch Health Hub helpt ons daar als mediapartner uitstekend bij met events en hun online kanalen. De juiste kennis die op de juiste plek terecht komt is het resultaat!”

 

Wouter van den Elsen
Vilans

“Dutch Health Hub helpt ons bij het profileren van onze kennis en voorbeelden van technologische innovaties uit ons zorginnovatie ecosysteem in Oost-Nederland. Hiermee versnellen we de innovaties voor de zorg met als doel om mensen langer gezond te laten leven!”

 

Kim van Baal
Health Valley

Word ook partner

 

Benieuwd wat Dutch Health Hub voor jou kan betekenen?

 

Bekijk de mogelijkheden

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in