Banner pagi

Van 7 tot 14 april 2024 staat Utrecht een hele week in het teken van zorg en gezondheid. Dutch Health Week is dé plek waar professionals uit de zorg en life sciences samenkomen om kennis te delen en inspiratie op te doen. Voor de inwoners van Utrecht zijn er volop events en activiteiten.

Ben je erbij?

Dutch Health Week is een meerdaags event in de stad en regio Utrecht. Jaarbeurs is dé plek waar organisaties uit health & life science hun event organiseren. Daarnaast vinden in de stad volop events plaats. Denk aan open dagen bij zorginstellingen, sportlessen, gezonde menu’s in restaurants en exposities in musea. Voor zorgprofessionals én  inwoners van Utrecht staat de week helemaal in het teken van gezondheid en zorg.

Dutch Health Week wordt georganiseerd door Dutch Health Hub, in samenwerking met Utrecht Marketing, Utrecht Heart of Health, Gemeente Utrecht en Jaarbeurs.

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in