CRS

Ons doel: het leveren van het meest gebruiksvriendelijke EPD voor de GGZ dat er is. En daarmee laten we zien dat we de beste zijn in ons vak. We weten niet alleen hoe je software maakt, maar juist ook hoe onze klanten software willen gebruiken. In een markt die we kennen als onze broekzak: de geestelijke gezondheidszorg, daar ligt onze focus, 100%.

Het EPD waar de gebruiker direct mee aan de slag kan, zonder uitleg. Waar u tijd en administratie mee bespaart. Waarmee u als manager inzicht in de organisatie krijgt. Die u laat zien hoe de organisatie draait en waar de kansen voor verbetering liggen. Met software waar de IT afdeling gelukkig van wordt, want we letten op snelheid en op veiligheid.

Door onder de vlag van Health Cloud Initiative te opereren is innovatie door samen te werken nog makkelijker tot uitwerking te brengen. We zijn dagelijks bezig om op basis van wensen en behoeftes uit de markt waarin we opereren ons EPD nog beter te maken.

Artikelen over en van CRS

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in