FysioRoadmap

In de praktijk van een fysiotherapeut is een effectief Elektronisch Patiëntendossier (EPD) essentieel. Het is niet alleen cruciaal voor het bijhouden van patiëntinformatie, maar ook voor het waarborgen van een efficiënte workflow binnen de praktijk.

FysioRoadmap heeft een online EPD ontwikkeld dat specifiek gericht is op de behoeften van de moderne fysiotherapeut. En dankzij de samenwerking met het Health Cloud Initiative zetten we dagelijks nieuwe stappen richting innovatie en verminderen we administratieve lasten.

Wat maakt het EPD van FysioRoadmap bijzonder?

Het EPD van FysioRoadmap is meer dan alleen een digitaal dossier. Het biedt geïntegreerde tools die de dagelijkse taken van een fysiotherapeut vergemakkelijken. Denk aan functies zoals online afspraakplanning, geavanceerde analyse-tools voor patiëntgegevens, en naadloze integraties met andere softwaretools die binnen de kliniek worden gebruikt.

Het is ontworpen door fysiotherapeuten voor fysiotherapeuten. De intuïtieve interface zorgt ervoor dat zelfs de minst tech-savvy medewerkers het systeem met gemak kunnen gebruiken. Maar gebruikers die meer verdieping in hun data zoeken, worden ook op hun wenken bediend. Bovendien zijn de beveiliging en privacy van patiëntgegevens van het hoogste niveau, waardoor zowel professionals als patiënten met vertrouwen gebruik kunnen maken van de dienst.

 

Artikelen over en van FysioRoadmap

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in