Kamer van Koophandel Nederland-Turkije

Personeelstekorten in de zorg, stijgende ziekenhuiskosten, wachtlijsten, en stagnerende operaties. Herkent u deze uitdagingen in de groei in Nederland? In het buitenland kunt u kansen laten onderzoeken met Turkse ziekenhuizen en klinieken.

De stichting Kamer van Koophandel Nederland-Turkije draagt een warm hart toe aan belanghebbenden en ondernemers in diverse sectoren, waaronder de zorg. Als onafhankelijke, niet-gesubsidieerde stichting bieden wij een netwerk van publieke instanties en marktpartijen in Nederland en Turkije. Geïnteresseerden in het Zorgproject Nederland – Turkije, met trends en kengetallen, kunnen zich aanmelden bij de stichting.

Aangesloten (commerciële) experts bieden maatwerk en begeleiden zowel groepen als individuele ziekenhuizen bij handelsmissies naar Turkije. Nieuwe samenwerkingsvormen, subsidies, investeringsmogelijkheden, marktonderzoek en het oprichten van een nieuwe entiteit kunnen worden gefaciliteerd.

Bezoekers zijn van harte welkom bij de stichting in Rotterdam en het Holland Trade House Istanbul.

 

Artikelen over en van Kamer van Koophandel Nederland-Turkije

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in