Lensen

Lensen brengt interieurbeleving

Aangenaam! Ruim veertig jaar zorgen wij als deskundige en betrokken partner voor bijzondere en spraakmakende interieuroplossingen in de zorg. Altijd met als uitgangspunt interieurbeleving brengen waarin de wensen van de gebruiker centraal staan.

De zorg verandert continu en op alle fronten. De stijgende en zwaardere zorgvraag, de permanente druk op beschikbare budgetten en nieuwe regelgeving hebben grote impact. Zorg vraagt om nieuwe, creatieve en doordachte oplossingen. ‘Oog voor de Mens’ is ons antwoord.

Het welbevinden en herstel van bewoners, patiënten, medewerkers en gasten is altijd ons vertrekpunt bij het ontwikkelen van  creatieve interieuroplossingen. Lensen denkt en werkt vanuit de mens en heeft oog voor de wensen en behoeften. Juist op de momenten in het leven dat we als mens kwetsbaar en afhankelijk zijn.

Van een eenmalig onderzoek in het ziekenhuis tot tijdelijk of langdurig verblijf in een zorgomgeving: wij zijn ervan overtuigd dat een plezierige, efficiënte en comfortabele omgeving een positieve invloed heeft op de beleving van alle betrokkenen.

 Vanuit deze visie creëert Lensen unieke interieurs met een eigen uitstraling en identiteit, waarin mensen zich comfortabel voelen. Hierdoor ervaar je direct een (t)huisgevoel.

Artikelen over en van Lensen

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in