Nice Software

NICE Software ondersteunt het multidisciplinaire zorgproces voor Paramedici, MSR en GRZ. De zorgsector is aan grote veranderingen onderhevig. Duidelijk is dat de rol van paramedische disciplines binnen – maar ook buiten – het ziekenhuis steeds belangrijker wordt.

De paramedische beroepsgroep vormt de spil van de zorg in de komende jaren. Interdisciplinaire uitwisseling van gegevens is hierbij essentieel. De tijd van streven naar één uniform systeem voor alle onderdelen van de registratie in de zorg, is voorbij. Waar het om gaat is dat systemen met elkaar praten; de uitwisselbaarheid van systemen voegt meer toe dan het gegeven dat alles in één systeem staat.

NICE Software biedt met ParaNICE en ParaNICE Mobile ruim 25 jaar ICT oplossingen voor de paramedische beroepsgroep binnen ziekenhuizen, zorginstellingen en revalidatiecentra. Sinds de producten van NICE Software verder zijn gegaan onder de vlag van Health Cloud Initiative (HCI) is er nog meer ruimte voor innovatie.

ParaNICE ondersteunt de dagelijkse bedrijfsvoering. Het kent vlotte administratieve afhandelingen op het gebied van patiëntregistratie, plannen (agenda), vakinhoudelijke registratie en financiële afhandeling.

In al onze dienstverlening staat de cliënt/patiënt centraal. Laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van patiëntbegeleiding en preventie. Voorbeelden zijn Nice Connect, waarbij de patiënt zelf een belangrijke rol speelt bij zijn eigen herstel- en zorgproces. En Emogy, een online applicatie voor mensen met het Autisme Spectrum Stoornis (ASS).

Artikelen over en van Nice Software

Emogy-app helpt burger met autisme

In een wereld waarin werk, vrije tijd en virtuele...

Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in