Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is een bijzonder ziekenhuis voor bijzondere vraagstukken. Met onze specialismen orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding zijn we de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in ons land.

Onze patiënten komen uit alle provincies voor onze hoog-specialistische zorg. We geven mensen hun bewegingsvrijheid terug. Door beperkingen op te vangen en nieuwe mogelijkheden te bieden, zodat ze weer zelf de regie over hun gezondheid kunnen voeren. Zowel fysiek, sociaal als emotioneel.

Innovatief, excellent, ondernemend en mensgericht, het zijn onze kernwaarden en -woorden. Deze zijn richtinggevend voor alle keuzes die we maken. De Sint Maartenskliniek geldt als koploper in Nederland en Europa. We blijven zoeken en onderzoeken om de zorg voor de patiënten te verbeteren. En dat doen we al sinds de oprichting in 1936.

 

Artikelen over en van Sint Maartenskliniek

Geluk in Beweging biedt revalidant nieuwe kans

Voormalig profwielrenner Rob Harmeling won ooit een...

Lees meer
Werk geeft revalidant leven en welbevinden terug

Door een ongeluk, hersenbloeding of gewoon domme pech...

Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in