Uw Zorg Online

Uw Zorg Online maakt zorg bereikbaar. Met ruim 2,5 miljoen gebruikers zijn we hét zorgplatform van Nederland. Met gemak voor patiënten én zorgverleners. Bij Uw Zorg online geloven we in digitaal toegankelijke zorg voor iedereen in Nederland. Samen met zorgverleners bouwen we aan het makkelijkste en meest complete platform om zelf uw zorg te regelen.

Zorg bereikbaar maken

Wij geloven dat zowel zorgaanbieders als zorgconsumenten het gelukkigst worden van tijd. Met digitale toepassingen maken we zorg efficiënter en beter bereikbaar.

Zorgverleners helpen we door het contact met hun patiënten makkelijker en efficiënter te organiseren. Daardoor zijn zij minder tijd kwijt aan gedoe en geregel. Dat betekent meer tijd voor het echte werk: zorg voor de patiënt.

Zorgconsumenten helpen we door het contact met zorgverleners te vergemakkelijken. Niet meer bellen voor een recept of afspraak, maar zelf regelen op het moment dat het hen uitkomt. Bovendien brengt Uw Zorg Online al hun zorgverleners bij elkaar in één slimme app. Handig, eenvoudig en snel.

Artikelen over en van Uw Zorg Online

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in