Registreer gratis

Welke beurs wil je bezoeken? Maar hieronder je keuze. Wil je naar meer beurzen? Dan is één registratie voldoende.

Kies je event

Zorg & ict 

Het grootste health tech event van Nederland en dé jaarlijkse ontmoetingsplek waar (zorg)professionals uit het hele ecosysteem in één bezoek gerichte informatie en inspiratie opdoen over de nieuwste slimme technologieën en relevante ict-oplossingen. Sprekers delen hun kennis op de Tech Mainstage en exposanten tonen hun laatste innovaties.\

Registreer gratis voor Zorg & ict

Zorg & food

Dé ontmoetingsplek waar je in één bezoek gerichte informatie en inspiratie opdoet over alles rondom gezonde en duurzame voeding. Sprekers delen hun kennis op de Food Mainstage en exposanten tonen hun nieuwste oplossingen, toepassingen en voedingstechnieken.

Registreer gratis voor Zorg & food

Zorg & facility

Dé ontmoetingsplek waar je in één bezoek gerichte informatie en inspiratie opdoet over goederen en diensten die zorgorganisaties en hun medewerkers nodig hebben om optimale zorg te verlenen. Denk bijvoorbeeld aan huisvesting, schoonmaak, beveiliging en keukeninrichting. Ook hier delen sprekers hun kennis op de Facility Mainstage. En tonen exposanten tonen hun nieuwste oplossingen, toepassingen en technieken.

Registreer gratis voor Zorg & facility

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in