Doe mee met de Health Impact Accelerator

Maaike Zweers Auteur
Lees meer
Volgend artikel: Implementeren van zorgtechnologie: negen lessen
Lees meer

Durf jij de impact van je zorginnovatie kritisch onder de loep te nemen? Je aannames over de eindgebruiker onder ogen te zien? Je onderneming hiermee naar een hoger niveau te tillen? Doe dan mee met de Health Impact Accelerator.

Samen met je team ga je dan in tien weken aan de slag om een gefundeerde business case te ontwikkelen rondom jouw innovatie. Onder begeleiding van ervaren coaches werk je aan een gedegen waarde-propositie. Je brengt je belangrijkste stakeholders in kaart en identificeert je concurrenten. Je gebruikt de kennis van ervaren ondernemers om jouw propositie verder te versterken. En de andere teams zullen je doorlopend uitdagen om scherp te blijven nadenken over je aannames en risico’s.

Bootcamps

Het programma bestaat uit twee driedaagse bootcamps waarin je aan de slag gaat met onder andere de meetbaarheid en de financiële haalbaarheid van je innovatie. Ook krijg je wekelijkse online coaching zodat je snel vooruitgang kunt boeken.

Jury

Na afloop lever je een businessplan op en pitch je dit voor de jury. Die bestaat uit ervaren business developers en stakeholders uit de zorgsector. De winnaar van de Health Impact Accelerator wordt bekend gemaakt tijdens de Dutch Health Week, een landelijk evenement waar jouw team kan rekenen op een fantastisch podium.

Vijf teams

Inschrijven kan tot uiterlijk 7 maart. In totaal kunnen vijf teams deelnemen. Voorwaarden zijn onder andere dat je innovatie al is getest. En je oplossing moet bijdragen aan ten minste één van de VWS-missies. 

Meer informatie en inschrijven 

 

Deel

artikel
Robert Kuipers: ‘Ellogon voorkomt onnodige immunotherapie’
Lees meer
artikel
Gloovy Eco Gloves: ‘Hapklare oplossing met mega-impact’
Lees meer
artikel
Nationale Zorginnovatieprijs 2024: bekijk de finalisten
Lees meer
artikel
Erjen Derks: ‘Mantelzorger verdient podium’
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in