Negen vragen aan Ruud Koolen, director Dutch Health Hub

Dutch Health Hub Auteur
Lees meer
Volgend artikel: Toezichthouder heeft rol bij mensgericht digitaliseren
Lees meer

1. Wat is de Dutch Health Week?

De Dutch Health Week is een bruisend vijfdaags evenement. Midden in het jaar, in het centrum van het land, in hart van de zorg. Voor het eerst brengt de Dutch Health Hub de drie beurzen Zorg & ICT (14 t/m 16 juni), Zorgtotaal (14 t/m 16 juni) en Support (15 t/m 18 juni) samen in één week. Live. Van 13 tot en met 18 juni 2022 in Jaarbeurs Utrecht.

Een driedaags keynote-programma in de Dutch Health Hub Arena verbindt de beurzen met elkaar. Zorgprofessionals en exposanten verzorgen tientallen kennissessies in de Dutch Health Hub Academy op de beursvloer. In de congrescentra Mediaplaza en Supernova boven de beurshallen sluiten maar liefst zestien partnerevents aan bij de Dutch Health Week.

2. Wat doet de Dutch Health Hub tijdens de Dutch Health Week?

De Dutch Health Hub, het kennisplatform voor gezondheid, zorg en life sciences van Jaarbeurs, verbindt de drie beurzen met elkaar, geeft ruimte aan de organisatoren van gastevents en verzorgt op 14, 15 en 16 juni een driedaags programma in de Arena in hal 2.
Op 14 juni: Samen werken aan duurzame zorg.
Op 15 juni: Samen werken aan digitale zorg.
Op 16 juni: Samen werken aan gezondheid.
Het worden dagen vol keynotes, interviews, rondetafelgesprekken en luchtige intermezzo’s.

Op de beursvloer van Zorg & ICT en Zorgtotaal kun je deelnemen aan inhoudelijke sessies in de Dutch Health Hub Academy. Daar verzorgen onze partnerorganisaties zoals bijvoorbeeld Actiz en Vilans kennissessies.

Vanaf 16 mei is ons nieuwe online netwerkplatform geopend. Daar kun je het gehele programma bekijken, een plekje reserveren bij jouw favoriete theatersessies en starten met netwerken. Je kunt je nu al gratis registreren, we houden je dan automatisch op de hoogte zodra het netwerkplatform is geopend.

In het Dutch Health Hub Lab op Zorg & ICT presenteren startende, innovatieve bedrijven hun vindingen om de zorg te verbeteren. Als bezoeker kun je een stem uitbrengen op je favoriete uitvinding of toepassing. De winnaar ontvangt de Dutch Health Hub Innovation Award.

3. Wat kost een bezoek aan de Dutch Health Week?

Voor bezoekers is deelname aan de Dutch Health Week en de drie afzonderlijke beurzen gratis. Het is wel nodig om je vooraf te registreren. Vanaf 16 mei kun je aangeven bij welke sessies je aanwezig wilt zijn. Wees er snel bij, vol is vol.

4. Welke partnerevents zijn er?

Er zijn zestien partnerevents, waarvan sommige op uitnodiging. Dit zijn de evenementen waarvoor je je kunt aanmelden:

5. Zijn die allemaal gratis?

Je kunt je gratis registreren voor de Dutch Health Week, dan kun je in- en uitlopen bij de drie beurzen en je opgeven voor sessies in het Arena-programma en de Academy. Ook de Masterclass Design Thinking is gratis. Voor de andere bijeenkomsten registreer je je apart. Daar zijn wel kosten aan verbonden.

6. Wat veel allemaal, waar vind ik een overzicht van alles wat er te doen is?

Op www.dutch-healthweek.nl/programma. Na registratie krijg je toegang tot de community. Daar vind je alle informatie over het programma, de partnerevents en de beurzen.

7. Wie ga ik tijdens de Dutch Health Week tegenkomen?

Dat kun je van tevoren zien. Iedereen die zich heeft aangemeld, krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan de community. Je kunt van tevoren al contacten leggen met, vragen stellen aan en afspraken maken met collega’s en exposanten.

8. Welke exposanten staan er op de beurzen?

Check het op www.dutch-healthweek.nl/exposantenlijs.

9. Waarom zou ik gaan?

De Dutch health Week wil je niet missen. Vanwege de inspiratie en kennis die je opdoet. Vanwege de bruisende ambiance vol innovaties. En vanwege de talrijke ontmoetingen waardoor je nieuwe energie en ideeën opdoet. Zet wat kruizen in je agenda in de week van 13 tot en met 18 juni. En beleef de Dutch Health Week in Jaarbeurs Utrecht.

Deel

artikel
Zorg Enablers: innovatie relevanter dan ooit
Lees meer
artikel
Platform biedt kostenefficiënte hoorzorg op afstand
Lees meer
artikel
Pepper bevraagt winnaars Nationale Zorginnovatieprijs
Lees meer
artikel
Digitale zorg Achterhoek krijgt dreun na exit PGO-leverancier
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in