Sustainable Healthcare Challenge 2022

Op the Sustainable Healthcare Challenge 2022 komt het hele jaar van de SHC samen. Op dit event zullen pitches van innovatieve zorgstartups en plenaire talks elkaar afwisselen, allemaal in het thema: ‘Ondernemen op het Randje van de Zorg’. 

Het inspireren van mensen voor zorginnovatie, het stimuleren van studenten en young professionals om een idee na te jagen, het faciliteren van groei voor start-ups door ze een publiek en prijzen te bieden en het verbinden van ons netwerk met de aanwezige studenten. Alles komt aan bod tijdens het event.

Vanwege de combinatie van een challenge en inspirerende talks is dit event interessant voor meerdere groepen. Omdat de SHC gelooft dat we alleen samen tot echt goede nieuwe zorginnovaties kunnen komen, brengen wij diverse partijen samen. Zo is ons eigen netwerk aanwezig, met onder andere partners, supportpartijen, coaches, startups en experts, maar komen er ook vele externen. Denk daarbij natuurlijk aan studenten en young professionals, maar ook aan bestuurders, directeuren, medisch specialisten, investeerders en innovatoren.

Deel

Gerelateerd

event
Zorg zonder afval vierdaagse
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in