De Groene Route

Op woensdag 21 juni 2023 organiseert Alles is Gezondheid De Groene Route in Cuyk. Dit is de zomerse editie van het jaarcongres. Speciaal voor alle vooruitstrevende gezondheidsprofessionals in Nederland. En dat op de dag waarop de zomer officieel zijn energie ontketent.  

  • Meer informatie

    Op de langste dag van het jaar wijken we af van de gebaande paden. Gaan we samen op weg naar een groener, gezonder en gelukkiger Nederland. We leggen defocus op natuur, buiten en groen. Maar De Groene Route staat ook voor veranderen, vernieuwen en verduurzamen. Groen in de breedste zin van het woord dus.

    Bijvoorbeeld op het gebied van leefomgeving, regio’s en wijken, bewegen en leefstijl, mentale gezondheid, duurzaam voedsel, planetary health, het natuurlijke in jezelf, gezond werken en natuurinclusief bouwen. De vraag is hoe we gezamenlijk koers houden, wat we onderweg tegenkomen en wie onderweg de rol als gids vervult.

    Het event vindt plaats bij Inspyrium in Cuyk en is partner van Dutch Health Week.

Deel

Gerelateerd

event
Positieve Gezondheid binnen de kindergeneeskunde
Lees meer

Maak een account aan

Om artikelen aan je leeslijst toe te voegen en om artikelen en events met bepaalde thema’s of van specifieke organisaties of auteurs te volgen, dien je ingelogd te zijn met je Mijn Hub account.

Registreer je Of log in